Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Serie A-klubben Palermo nærmer seg ti trenerskifter på ett år etter at Davide Ballardini ifølge rapportene ga seg etter to serierunder.

Palermo har ennå ikke offisielt bekreftet avgangen, men klubbpresidenten har utalt at Ballardini har levert inn sin oppsigelse.

Norske Haitam Aleesami gikk til Palermo denne sesongen, og har etablert seg som venstreback på laget.

Han er usikker på hva som skjer når han returnerer til Sicilia etter landslagspausen, men er ved godt mot.

– Jeg hørte rykter om det i går. Hva tenker man? Jeg hadde et veldig godt forhold til ham og likte ham godt. Jeg vet ikke hva som har skjedd, men det er en del av gamet, sa Haitam Aleesami til NTB før lørdagens landslagstrening.

– Frykter du for plassen din med ny trener?

– Absolutt ikke. Det er konkurranse om plassene uansett hvor du drar, sa venstrebacken.

Ballardini er en kontroversiell type, som har trent Palermo i flere perioder. Første gangen var i 2008-09-sesongen, før han returnerte til klubben i november 2015.

11. januar 2016 fikk han sparken, før han fikk jobben tilbake 12. april.

Nå har han altså sagt opp igjen.

– Han sendte meg en melding som kategorisk slo fast at han ikke lenger ønsket å trene Palermo, sa klubbpresident Maurizio Zamparini i går.

– Jeg svarte ikke på meldingen, jeg delegerte det videre til Daniele Faggiano (sportsdirektør, journ. anm). Dette er ikke første gang. Han har oppført seg rart i Verona i fjor da han reiste hjem etter kampen. Jeg anser ham som en strålende trener, men slik er han bare som person. Kanskje han slutter av familiære årsaker, men der er ingen konflikt med meg eller Faggiano.