Meg Ryan til Gylne Tider:
– Jeg måtte fake orgasmer hele dagen

Av alle scener Meg Ryan har gjort er det orgasme-scenen fra filmen «Da han møtte henne» hun husker best.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Meg Ryan (54) er kjent for sine romantiske komedier som «Da han møtte henne», «Søvnløs i Seattle» og «You've got mail».

Etter flere TV-filmer og mindre kinofilm-roller, fikk Ryan sin første suksess med hovedrollen i den romantiske komedien «Da han møtte henne» i 1989. Filmen ble meget godt mottatt og viste en hel verden hennes boblende, sjarmerende og romantiske talent.

Orgasme-scene

Av alle filmer og scener den 54-årige skuespilleren har gjort er det spesielt en scene hun minnes godt. Det er fake-orgasme-scenen der hun faker orgasme på en kafé sammen med motspiller Billy Crystal i den romantiske komediefilmen «Da han møtte henne» fra 1989.

Ingar Thorsen, Steinar Marthinsen, Meg Ryan, Øyvind Mund på opptak i New York. Foto: TV 2
Ingar Thorsen, Steinar Marthinsen, Meg Ryan, Øyvind Mund på opptak i New York. Foto: TV 2

Flau scene

I TV 2- serien Gylne tider med programleder Øyvind Mund forteller Meg Ryan om hvordan hun opplevde den forførende, svette og flaue scenen.

– Var det flaut å gjøre det foran så mange folk, spør Øyvind Mund?

– Det var helt utrolig og meget spesielt. Jeg veldig skremt og lagde små rare lyder, mens regissøren Rob Reiner ropte: «Nei, nei, nei! La meg gjøre det sa han. Han lagde alle disse rare lydene og jeg blandet meg inn og gjorde mange rare lyder, forteller Meg Ryan til TV 2.

Orgasme-regi

Scenen ble filmet på restauranten Katz's Deli på New Yorks Lower East Side, og regissøren brukte hele dagen på å filme scenen og få det som han ville.

– Hvor mange ganger måtte du gjøre det, spør Ingar Thorsen

– Vi gjorde det hele dagen, jeg måtte fake orgasmer hele dagen forteller en munter Meg Ryan til TV 2.

Se episoden på TV 2 Sumo nå!

Meg Ryan går en tur i Brentwood, California sammen med sønnen Jack Quaid. Foto: Stella Pictures
Meg Ryan går en tur i Brentwood, California sammen med sønnen Jack Quaid. Foto: Stella Pictures Foto: Pablo/INK/FAMEFLYNET PICTURES

Livet er endret

Meg Ryan tar i mot Gylne Tider i New York der de fleste av hennes filmer også er spilt inn. Hun har hatt en utrolig karriere men har forvunnet fra rampelyset de siste årene. Hun innrømmer at livet og karrieren er totalt forandret.

– Jeg følte meg altfor mye isolert i mange år. Jeg vet hva det vil si å ha mange populære filmer og det var topp, men jeg trenger ikke å repetere det. Jeg vil heller ha kreative opplevelser og heller være en obervatør enn å observere. Jeg vil være en vanlig person som kan gå på gata som alle andre, og slik er livet mitt nå, sier Meg Ryan.

Se hele intervjuet med Meg Ryan i Gylne tider søndag klokka 21.45 på TV 2, eller se programmet allerede nå på TV 2 Sumo!