Michael Fassbender og Alicia Vikander på premieren av fimen «The light between oceans» på filmfestivalen i Venezia. September, 2016. Foto: Stella Pictures.
Michael Fassbender og Alicia Vikander på premieren av fimen «The light between oceans» på filmfestivalen i Venezia. September, 2016. Foto: Stella Pictures. Foto: John Rasimus, PacificCoastNews

Nå viser Hollywood-paret frem kjærligheten

Michael Fassbender og Alicia Vikander viste seg frem på den røde løperen under filmfestivalen i Venezia.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I over to år har Oscar-vinneren Alicia Vikander (27) og den hyllede skuespilleren Michael Fassbender (39) vært et par. Men det er først nå de letter på sløret om forholdet, skriver Daily Mail.

Forelsket på rød løper

Parets nye film «The Light Between Oceans» hadde premiere på filmfestivalen i Venezia torsdag kveld, hvor de begge dukket opp på den røde løperen og så svært forelsket ut.

Under innspillingen av filmen tilbragte de to skuespillerne en måned sammen i et isolert fyrtårn, og det var her de lærte hverandre å kjenne.

Alicia and Michael in Entertainment Weekly. 💕 #AliciaVikander #MichaelFassbender #TheLightBetweenOceans

Et bilde publisert av Alicia Vikander (@aliciavikanderdaily)

Ensom og nervøs

Alicia Vikander har fortalt at hun følte seg ensom og nervøs da hun ankom innspillingen, men at Fassbender raskt fikk henne til å føle seg vel.

– Han var veldig søt da han tok i mot meg. «Kan du gi meg noen gode råd på veien? Hva tror du jeg bør gjøre?» Det var en søt måte å inkludere meg på, sier Alicia Vikander til Glamour Magazine.

Hyllet hverandre på pressekonferanse

Under pressekonferansen til «The Light Between Oceans» passet paret på å hylle hverandre.

– Å jobbe med Michael betydde mye for meg. Jeg er stor fan av både han og regissøren og jeg synes han er en av de mest fantastiske skuespillerne noensinne, sa Vikander på pressekonferansen.

Michael Fassbender innrømmer at han var litt nervøs før de lærte hverandre å kjenne.

– Jeg var litt redd, for da Alicia dukket opp på settet var hun svært ivrig og sulten. Det var tydelig at hun ville gi alt og som en etablert skuespiller følte jeg at jeg måtte skjerpe meg, sier Michael Fassbender.

Filmen «The Light Between Oceans» har premiere 13. januar, 2017 i Norge.