NY SESONG ER FERDIGINNSPILT: Benny Borg, Margaret Berger, Eldar Vågan, Ida Maria, Hanne Sørvaag, Esben «Dansken» Selvig og Åse Kleveland har nettopp fullført den nye sesongen av Hver gang vi møtes. På avreisedagen torsdag møtte de pressen. FOTO: BJARNE LAASTAD / TV 2
NY SESONG ER FERDIGINNSPILT: Benny Borg, Margaret Berger, Eldar Vågan, Ida Maria, Hanne Sørvaag, Esben «Dansken» Selvig og Åse Kleveland har nettopp fullført den nye sesongen av Hver gang vi møtes. På avreisedagen torsdag møtte de pressen. FOTO: BJARNE LAASTAD / TV 2

Margaret Berger om Hver gang vi møtes: – Jeg ble veldig rørt underveis

Hver gang vi møtes er ferdig med innspillingen av den nye sesongen – slik har artistene hatt det.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Innspillingen av den sjette Hver gang vi møtes-sesongen er nå fullført, og det var en opplagt artistgjeng som møtte pressen torsdag formiddag, en drøy time før de forlot Vestre Kjærnes gård utenfor Moss i Østfold.

– Helt fantastisk!

Det er liten tvil om at Åse Kleveland (67), Esben «Dansken» Selvig (38), Ida Maria (32), Eldar Vågan (55), Hanne Sørvaag (36) og Benny Borg (70) har kost seg i hverandres selskap de siste ti dagene.

– Jeg har hatt det helt fantastisk, sier Benny Borg til TV 2.

– Det er en «once in a lifetime experience». Man får hylle andre kolleger, og man får sitt eget ego fylt opp når man får sin egen hyllestdag. Hvis man ikke har et stort ego fra før, så får man det i alle fall da, sier han lattermildt.

De travle produksjonsdagene – som gjerne varer fra syv om morgenen til ett om natten – har gått på bekostning av nattesøvnen.

– Jeg har selvfølgelig underskudd på søvn. Den lengste nattesøvnen jeg har hatt var vel seks og en halv time, tror jeg. Og det er ingenting for en gammel mann. Jeg må ha åtte-ni timer for å fungere, men det er jo fantastisk å få lov til å være med på noe sånt.

Vazlina Bilopphøggers-legenden Eldar Vågan har også storkost seg underveis.

– Jeg har hatt det veldig bra. Vi er blitt kamerater, alle sammen, sier Vågan.

– Verdens rareste kollektiv

Hanne Sørvaag beskriver Hver gang vi møtes-gjengen som «verdens rareste kollektiv».

– Åh, jeg synes det har vært helt nydelig å være sammen med disse menneskene og å bo i verdens rareste kollektiv.

Sørvaag er vanligvis svært aktiv på sosiale medier og med blogging, men de siste dagene på Hver gang vi møtes-gården har hun tatt det veldig med ro på den fronten.

– Akkurat nå vet jeg ikke hvor telefonen min er engang! Jeg har gitt slipp på den avhengigheten, og det er så deilig. Jeg har liksom ikke hatt energi til å bry meg om det. Kjempedeilig!

– Ble veldig rørt underveis

I tidligere sesonger har flere av artistene tydd til tårene under opptredener. Margaret Berger forteller at hun til tider ble rørt, men at hun klarte å unngå hulkegråtingen.

Her er de nye Hver gang vi møtes-artistene

– Jeg ble veldig rørt underveis, men det var heldigvis ikke noe totalt sammenbrudd. Fordi hvis man først får et breakdown, er det veldig vanskelig å stoppe, sier hun og ler.

Ida Maria føyer seg inn i rekke av fornøyde artister, og skryter særlig av produksjonsselskapet Mastiff som lager serien.

– Jeg har stortrivdes, og vi har blitt tatt så godt vare på av produksjonen. De jobber så hardt og de er så flinke. Jeg har bare gode ting å si om alle og alt, sier hun til TV 2.

  • Den nye Hver gang vi møtes-sesongen sendes på TV 2 i 2017.