VISTE SEG FØRSTE GANG OFFENTLIG: Chloe Grace Moretz og Brooklyn Beckham under premieren av «Neighbors 2: Sorority Rising», 16. mai, 2016. / AFP PHOTO / VALERIE MACON
VISTE SEG FØRSTE GANG OFFENTLIG: Chloe Grace Moretz og Brooklyn Beckham under premieren av «Neighbors 2: Sorority Rising», 16. mai, 2016. / AFP PHOTO / VALERIE MACON Foto: Valerie Macon

Slutt for stjerneparet

Brooklyn Beckham (17) og Chloë Grace Moretz (19) skal ha gjort det slutt etter sommeren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Victoria og David Beckhams sønn Brooklyn Beckham, innledet et mye omtalt forhold med skuespilleren Chloë Grace Moretz i vår.

Sammen i sommer

Ryktene om at de to var et par oppsto allerede i 2014, da Brooklyn var bare 15 år gammel.

Nå skal stjerneparet ha gjort det slutt, skriver Page Six.

De to skal ha vært mye sammen i sommer, både sammen med familien Beckham, men også sammen med venner og også alene. Unge Beckham er en gryende fotograf-spire, og har lagt ut flere bilder av Moretz den siste tiden.

Beach day ❤️

Et bilde publisert av bb (@brooklynbeckham)

Det var i mai i år at paret viste seg sammen på rød løper for første gang. Under premieren på Moretz' film «Neighbors 2: Sorority Rising». Hun bekreftet forholdet samme måned, for å sette en stopper for ryktene som svirret.

– Jo mindre jeg gjør det mystisk, jo mindre vil folk bry seg. Så ja, vi er i et forhold, sa Moretz da hun gjestet Andy Cohen.


FFN_IMAGE_52064480|FFN_SET_70007185
Chloe Moretz and Brooklyn Beckham spotted picking up a large order of food from a deli in Bel Air
Brooklyn Beckham and Chlo Grace Moretz
152306PCN_ChloeBrook
Chloe Grace Moretz Brooklyn Beckham
FFN_IMAGE_52108577|FFN_SET_70009102
11371-11371-1
Stjerneparet har stadig blitt observert sammen hånd i hånd på gaten i Los Angeles.

Observert alene, men i samme by

Men det skal ikke bare ha vært enkelt for de to tenåringene å leve sammen som et ungt og ettertraktet stjernepar.

– Å dele for mye av sitt kjærlighetsliv gjør det enda vanskeligere å date. Det skaper massehysteri og de følger etter oss i bil, slik at man ikke kan dele koselige øyeblikk sammen, har Chloe sagt til InStyle.

Det er kilder av Page Six som forteller at de to har vært i samme by de siste ukene, men at de ikke har vært sammen. Beckham ble nylig observert på Los Angeles-restauranten the Nice Guy alene.