FERDIG I BRANN: Erik Huseklepp forlater Brann ved sesongslutt. FOTO: Scanpix
FERDIG I BRANN: Erik Huseklepp forlater Brann ved sesongslutt. FOTO: Scanpix Foto: Hommedal, Marit

Huseklepp ferdig i Brann

Erik Huseklepp og Brann skiller lag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det bekrefter sportssjef Rune Soltvedt til lokalavisen BA onsdag.

– Vi har tilbudt ham en kontrakt, men vi har ikke kommet til enighet. Nå har begge parter bestemt seg for å avslutte samtalene. Vi er enige om at vi ikke blir enige, bekrefter Branns sportssjef Rune Soltvedt til BA på direkte spørsmål om fremtiden til veteranen i Brann.

Huseklepp har i lang tid vært i dialog med Brann om en forlengelse kontrakten, men nå er det klart etter at klubben og spillerne har avsluttet samtalene.

31-åringen ønsket seg en langtidskontrakt, mens Brann kun var villig til å tilby ham en ettårskontrakt.

Huseklepp gjør det klart at han ikke ønsker å legge opp som fotballspiller etter at han ikke ble enig med Brann om en forlengelse.

Angriperen har foreløpig fokus på å fullføre sesongen med Brann.

– Jeg ønsker å spille fotball, og har følt meg i god form lenge nå. Men jeg får ikke sjansen. Jeg elsker Brann, hele klubben og alle supporterne. Det er det beste stedet jeg har spilt. Men jeg elsker også å spille fotball, så får vi se om jeg klarer å kjempe meg inn i laget igjen, sier han til BA.

Erik Huseklepp ble hentet til Brann fra Fyllingen i 2005. Han spilte for Brann til 2010, før han prøvde seg i italienske Bari og engelske Portsmouth og Birmingham. I 2012 returnerte han til Brann etter utenlandsoppholdene.

Høydepunktet for Huseklepp kom i 2007 da han ble seriemester med Brann.