POPULÆRE: Karpe Diem imponerte publikum under P3 Gull i år. Neste år fyller de spektrum tre dager på rad. Foto: Stella Pictures.
POPULÆRE: Karpe Diem imponerte publikum under P3 Gull i år. Neste år fyller de spektrum tre dager på rad. Foto: Stella Pictures. Foto: Tor Gunnar Berland

27.000 Karpe Diem-billetter revet vekk

Rap-duoen solgte ut tre konserter i Oslo Spektrum på få timer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det krever guts å holde tre konserter tre dager på rad i Oslo Spektrum. Det krever respekt at billettene blir revet vekk på få timer.

Utsolgt!

Chirag Rashmikant Patel (32) og Magdi Omar Ytreeide (32) bak Karpe Diem gjør en suksess som ikke ligner noe annet i Norge.

Mandag slapp de nyheten om at de ville holde tre konserter i Spektrum, tirsdag kl.12 ble billettene lagt ut for salg og tirsdag ettermiddag er rubbel og bit utsolgt.

På under en time var to av konsertene utsolgt, og ståplassene ble revet vekk allerede under forhåndssalget.

Nervøse før billettsalget

I april neste år vil 9000 hoppende fans fylle spektrum tre kvelder på rad. 27.000 billetter er solgt.

Før billettsalget var guttene bekymret for å ikke klare å fylle Spektrum.

– Jeg er redd for at vi ikke selger ut alle tre gangene, både fordi ingen har gjort det før oss og da kan vi ikke gjennomføre den produksjonen vi ønsker, sa Chirag i et intervju med P3 mandag.

Det er bare A-ha som har fylt Oslo Spektrum tre dager på rad tidligere. Nå kan Karpe Diem føye seg i rekken med sin suksessmusikk fra prosjektet «Heisann Montebello».

– Vi er bare så lykkelige og takknemlige. Vi hadde kanskje håpet vi skulle klare å selge ut i løpet av et halvt år. Nå gikk det på en halv dag. Det er vilt, sier Karpe Diem-guttene til TV 2.

Konsertene kommer fire år etter at de spilte for et utsolgt Oslo Spektrum som første norske rapgruppe, i mars 2013.

– Forrige konsert i Oslo Spektrum er sannsynligvis det sjukeste vi har opplevd noensinne. Ideene og drømmene vi har i denne runden krever at vi gjør tre konserter, og om vi får til dette, så blir det faktisk tre ganger så drøyt, sier de.