SKIFTER BEITE: Else Kåss Furuseth gleder seg til nye utfordringer i TVNorge. Foto: TV 2.
SKIFTER BEITE: Else Kåss Furuseth gleder seg til nye utfordringer i TVNorge. Foto: TV 2. Foto: Martin stby

Else Kåss Furuseth (36) slutter i TV 2

Komikeren og programlederen melder overgang til TVNorge.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter mange år i TV 2, der hun er kjent fra programmer som «Torsdag kveld fra Nydalen », «Else» og «Det er lov å være blid», melder nå Else Kåss Furuseth overgang til TVNorge.

– Det er veldig stas å bli kollega med alle de flinke humormenneskene som finnes i TVNorge. Jeg har jo fått gjøre noen innhopp i Brille-panelet, vært i stua til Asbjørn Brekke og innom Ylvis-guttas program, og det har vært veldig gøy, sier Else Kåss Furuseth.

Ny i humorstallen

Else Kåss Furuseth er kjent med TVNorge fra før og har vært gjest på kanalen en rekke ganger i ulike programmer.

TORSDAGSGJENGEN: Odd Magnus Williamson, Morten Ramm, Henrik Thodesen, Henriette Steenstrup og Else Kåss Furuseth. Foto: TV 2
TORSDAGSGJENGEN: Odd Magnus Williamson, Morten Ramm, Henrik Thodesen, Henriette Steenstrup og Else Kåss Furuseth. Foto: TV 2 Foto: HEIKO JUNGE

– Dette har jeg jobbet for å få til i flere år. Else er fantastisk både som programleder og som menneske, så dette er et kjempetilskudd for TVNorge og humorstallen vår, sier programdirektør Eivind Landsverk i en pressemelding.

Hva Else skal jobbe med i TVNorge ennå uvisst.

Eget Talkshow

På 2000-tallet var hun programleder og medarbeider i flere radioprogrammer på NRK P3. I mars 2009 hadde hun premiere på programmet «Torsdag kveld i Nydalen» sammen med Henrik Thodesen, Odd-Magnus Williamson, Morten Ramm og Guri Solberg.

Våren 2010 var hun deltaker på Camp Senkveld i TV 2-programmet Senkveld med Thomas og Harald og i 2015 fikk hun sitt eget talkshow på TV 2 med «Det er lov å være blid».

VIDEO: Prøver å lure sjefen – så får hun beskjed om at hun får sparken