Moa inn i landslagstroppen

VIF-spissen får tillit etter helgens scoringsshow.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Pål André Helland (skadet) og Valon Berisha (valgte Kosovo) er ute av Per-Mathias Høgmos tropp til til kampene mot Hviterussland og Tyskland.

Mohammed «Moa» Abdellaoue viste seg fra sin beste side da han senket Odd med to perlescoringer søndag. Det fikk Egil Drillo Olsen til å melde spissen som landslagsaktuell.

Det viste seg å være godt observert av den tidligere landslagssjefen. Mandag ettermiddag ble Moa hentet inn i troppen av Høgmo.

Sist Mohammed Abdellaoue var på banen i den norske landslagsdrakten var borte mot Kroatia i EM-kvalifiseringen i mars 2015.

– Når det gjelder «Moa» er han mest sannsynlig ikke klar til onsdagens kamp mot Hviterussland, men regner med å være i full trening fra torsdagen av, fortalte Høgmo på en pressekonferanse.

Magnus Wolff Eikrem og Alexander Sørloth ble også hentet inn i landslagstroppen.

Hele fire spillere som er i troppen sliter med forskjellige skader. Høgmo fortalte at de vil undersøke spillerne så fort de har sluttet seg til landslaget.

– Vegard Forren, Håvard Nordtveit, Per Ciljan Skjelbred og Alexander Søderlund får vi komme tilbake til på status. Det vurderer vi i dag når vi har fått dem inn og det blir fortløpende vurdert inn mot kampen på onsdag og eventuelt søndag, forklarte landslagssjefen.