Fellaini til unnsetning da eldre dame ble klemt mot reklameskiltene

Spillerne og fansen gikk bananas da Marcus Rashford scoret seiersmålet mot Hull. Da en dame ble presset mot reklmameskiltene tok den belgiske midtbanekrigeren affære.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter å ha stanget mot Hull-målet i nærmere 92. minutter fikk Manchester United til slutt seiersmålet de jaktet ved Marcus Rashford.

Med resten av spillerne hakk i hel sprintet unggutten mot bortefansen på KCOM Stadium, og satte i gang en spontan feiring.

Supporterne stormet mot spillerne, noe stormet sågar banen, i den elleville feiringen. Midt i mylderet var det en del mennesker som veltet over hverandre, og til slutt ga deler av reklameskiltene etter, uten at det så ut til å bry for mange.

Marouane Fellaini, som kanskje er mer kjent for sine spisse albuer enn sitt overblikk, var dog årvåken og fikk øye på en eldre dame i rosa hettejakke som tydelig var i ubehag.

Se situasjonen i videovinduet øverst!

Bildene viser at belgieren, som pådro seg en skade i ryggen under kampen, avbryter feiringen og drar supporteren ut av møljen, slik at hun kommer seg på beina på gresset.

En meget fin manøver av en spiller mange kanskje ofte forbinder med litt andre ting enn fair play.

MØLJE: Marouane Fellaini hjelper kvinnen i kaoset som oppstod etter målet. Foto: Action Images via Reuters / Lee Smith Livepic
MØLJE: Marouane Fellaini hjelper kvinnen i kaoset som oppstod etter målet. Foto: Action Images via Reuters / Lee Smith Livepic Foto: Lee Smith