ÅPNER LOMMEBOKEN. Liverpool-manager Jürgen Klopp er mye omtalt i søndagsryktene. Foto: Scanpix.
ÅPNER LOMMEBOKEN. Liverpool-manager Jürgen Klopp er mye omtalt i søndagsryktene. Foto: Scanpix. Foto: Peter Byrne

Fotballryktene: – Klopp vil hente seriemester

Og Manchester United får konkurranse av Bayern München i kamp om ungt stjerneskudd.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Deadline Day nærmer seg med stormskritt, og en av navnene som kanskje ikke uventet går igjen i de fleste ryktespaltene er Manchester Citys forhenværende førstekeeper, Joe Hart. Engelsmannen har vært linket til klubber både i England og Spania, men i dag er det Italia sin tur. Ifølge Sunday People kan Torino bli neste stoppested, mens Sunday Express melder at AC Milan har vært i kontakt med City, til tross for at 17 år gamle Gianluigi Donnarumma ble inkludert i sin første landslagstropp tidligere i uken.

Real Madrid skal tynne ut stallen sin, skriver Sunday Mirror, og Tottenham skal visstnok stå klar med tepper til alle som blir frosset ut. Isco er den heteste poteten i søndagsavisen, og Chelsea skal også være interessert. Tottenham skal også ha forhørt seg med Manchester City om et mulig lån av Eliaquim Mangala, sier L'Equipe.

José Mourinho er tilsynelatende ikke helt ferdig med sommerens handlerunde, og et navn som ennå ikke er krysset av listen er Nottingham Forests 19 år gamle Oliver Burke. Skotten har imponert stort for skogvokterne, og Mourinho skal sies å ville hente unggutten, for så å låne ham tilbake til Forest, skriver The Sun. Det lurer flere klubber i skogen, og Bayern München skal visstnok være klare til å gi United kamp med et bud på 115 millioner kroner, melder Daily Mail.

Selv om Jürgen Klopp, ifølge Liverpool Echo, trolig ikke får gjennomslag med sitt 125-millionersbud på Borussia Dortmunds Christian Pulisic, skal det ikke være nødvendig klage. Ante Coric tar nemlig turen fra Dinamo Zagreb, skriver Daily Star. Klopp gir seg heller ikke der. Han skal være ute etter å finne en bedre venstreback enn Alberto Moreno, og kan komme til å forsøke på Leicesters Christian Fuchs, etter at kontraktforhandlingene der har stoppet opp, sier The Sun.

Leicester har heller ikke gitt seg på spillermarkedet, og skal få tøff konkurranse fra Juventus i kampen om Sevillas midtbanespiller Steven N'Zonzi, sier Daily Mail. Italienerne skal også være interessert i Newcastles Moussa Sissoko, men skal ikke være i nærheten av villige til å betale de 400 millionene Rafael Benitez vil ha, skriver Mirror.

Southampton-spiss Jay Rodriguez kan være på vei til Hull på lån, melder NBC, mens samme klubb skal være villige til å sette ny personlig overgangsrekord for Birstol City-spissen Jonathan Kodjia, forteller Telegraph.

James McCarthy skal ifølge Daily Mail ha fortalt Everton at han ønsker seg bort for å spille førstelagsfotball. Celtic skal ha ville sikret seg iren en stund.

De blå fra Merseyside skal visstnok også være interessert i Mario Balotelli, sammen med West Bromwich, Crystal Palace og Palermo, sier Gazetta. En annen av spillerne Jürgen Klopp ikke er spesielt fan av, er Mamadou Sakho, som fort kan bli lånt ut til Stoke, skriver Daily Mail.

«The Potters» og West Ham prøver også å ordne en avtale med Frankrikes U19-kaptein Lucas Tousart fra Lyon, skriver France Football.

Sunderland og David Moyes skal få godtatt et bud på Sevilla-spiller Vicente Iborra, men avtalen kan dra ut, skriver Sunderland Echo.

Og helt nederst, akkurat som forrige sesong, tar vi med oss to rykter knytter til Aston Villa. Birmingham-klubben skal være klar for kvitte seg med Joleon Lescott, skriver Sport24, og AEK Athen kan bli neste stoppested for stopperen.

Villa skal også være klar til å sette ny overgangsrekord for en Championship-klubb, ifølge The Sun, med et bud på rundt 230 millioner kroner på Hulls Abel Hernandez.