Molde tok sin fjerde strake seier

Sigurdarson punkterte kampen etter mønsterangrep.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Strømsgodset-Molde 0-2

Molde vant 2-0 borte mot Strømsgodset og tok sin fjerde strake seier i eliteserien. Harmeet Singh og Björn Bergmann Sigurdarson scoret målene for Ole Gunnar Solskjærs mannskap.

Se høydepunkter i videovinduet øverst!

– Vi er kjempefornøyde. De fire siste kampene har vært veldig gode fra vår side. I dag var en veldig god defensiv jobb. Vi skaper nok sjanser til å vinne kampen, men blir trykket litt vel mye tilbake i andreomgang, sier Molde-manager Ole Gunnar Solskjær til TV 2 etter kampen.

Molde-manageren går nesten så langt som å kalle kampen perfekt.

– Jeg kan ikke huske sist vi slo Strømsgodset borte, og hvis det er rett at de ikke har tapt hjemme på et år er det veldig sterkt. Vi kan nesten kalle det perfekt, i hvert fall med tanke på forsvarsspillet, sier Solskjær.

Etter de siste ukenes form har Molde blandet seg inn i medaljekampen. Solskjærs mannskap ligger for øyeblikket på en fjerdeplass, ett poeng bak Odd på sølvplassen, men med en kamp mer spilt.

– Akkurat nå har vi i hvert fall kontakt med de foran oss. Så får vi bare konsentrere oss om oss selv de siste åtte kampene, og er vi Norges beste lag de siste åtte kampene så blir vi nok å se i europacupen neste år i hvert fall, sier Solskjær.