INGEN KLEM FRA KLOPP. Liverpools Mario Balotelli feirer en av sine få Liverpool-scoringer. Nå linkes han tilbake til Italia. FOTO: Scanpix.
INGEN KLEM FRA KLOPP. Liverpools Mario Balotelli feirer en av sine få Liverpool-scoringer. Nå linkes han tilbake til Italia. FOTO: Scanpix. Foto: Mike Egerton

Fotballryktene: – Balotelli kan bli lagkamerat med nordmann

Og Pep Guardiola skal kvitte seg med en drøss med spillere.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det nærmer seg den velkjente fristen på overgangsvinduet, såkalte Deadline Day, og flere klubber har litt handling igjen på agendaen.

Det virker å være viden kjent at Joe Hart ikke er levnet store sjanser til å krige om keeperplassen i Manchester City etter Claudio Bravos inntog. Nå linkes keeperen noe overraskende til David Moyes' Sunderland. Ifølge Sunderland Echo skal oddsen på en overgang for den engelske landslagskeeperen ha sunket drastisk, etter at det ble bekreftet at Vito Mannone er ute i månedsvis i med en albueskade.

Pep Guardiola har fortsatt en stor jobb å gjøre med stallen, og ifølge Manchester Evening News skal Samir Nasri, Eliaquim Mangala og Wilfried Bony som går en usikker fremtid i møte. Spillerne har i tur og orden vært linket til klubber som Napoli, Besiktas og West Ham, og det er ifølge avisen rimelig å tro at alle forsvinner. Også Yaya Touré kan forsvinne fra klubben.

Antonio Conte sier at han trenger ferie etter å ha tenkt for mye på fotball. Men litt fotball er det likevel plass til i italienerens hode. Han ønsker nemlig å sikre seg Inter Milans Marcelo Brozovic, skal vi tro Gazzetta dello Sport. Italienerne vil etter sigende ha i overkant av 290 millioner kroner for kroaten.

Liverpool er også på spillerjakt, og skal vi tro Daily Telegraph, har de lagt inn et bud på 125 millioner på Borussia Dortmunds 17 år gamle Christian Pulisic. En spiller som kan være på vei ut av klubben, er Mario Balotelli. Spissen trener kun med reservelaget, og ifølge Daily Mirror kan italieneren bli lagkamerat med Haitam Aleesami i Palermo.

Arsène Wenger skal være interessert i å låne ut Calum Chambers for å gi den unge stopperen spilletid, og klubber som Hull og Middlesbrough være interessert, melder Daily Mirror.