Italiensk storklubb bekrefter kjøp av EM- og OL-stjerner

Inter slår på stortromma og henter inn en suksessfull duo fra sommerens store mesterskap.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Inter står for en av sommerens mest imponerende dobbelsigneringer etter å ha sikret seg OL-stjernen Gabriel Barbosa fra Brasil og EM-stjernen João Mário fra Portugal.

Klubben bekrefter overgangene på sine egne hjemmesider. Gabriel, populært kalt «Gabigol» for sine ferdigheter foran målet, ankommer fra Santos. João Mário tar turen fra portugisiske Sporting Lisboa.

Gabriel utgjorde en fryktet angrepstrio sammen med Neymar og Gabriel Jesus, og var sterk delaktig i at Brasil sikret seg sin første OL-triumf når de beseiret Tyskland i finalen under Rio-OL.

João Mário spilte alle kampene for Portugal under deres EM-suksess i Frankrike denne sommeren. I finalen spilte han fulle 120 minutter, og har siden vært linket med flere av Europas storklubber denne sommeren.

Det samme kan sies om Gabriel som har mye å leve opp til ved å konsekvent bli sammenlignet med en annen Santos-stjerne: Neymar. Overgangen nå beviser nok at den unge spissen er klar til å stige ut av superstjernenes skygge og befeste seg selv som en superstjerne.

Nyheten om signeringen av de to stjernene vil komme som fantastiske nyheter for Inter som tidligere denne sommeren sparket Roberto Mancini etter uoverensstemmelser. Frank de Boer har siden tatt over, og han vil nok ikke ha noe i mot å ønske de to «sommer-stjernene» velkommen til Giuseppe Meazza.

Så gjenstår det å se om de to kan ta med seg sin glitrende form og vise vei for Inter denne sesongen.