Madcon-Tshawe (36) fikk sjokkmelding: – Du har en datter på tre år

Tshawe Baqwa i Madcon fikk sjokk da han mottok meldingen om at han har vært pappa i flere år, uten at han visste det selv.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tshawe Baqwa (36) har toppet hitlistene verden over, festet med internasjonale kjendiser og reist jorden rundt med duoen Madcon.

Avslører hemmelighet

Mens partneren Yosef Wolde-Mariam (38) har rukket å bli tobarns-far har Tshawe tidligere uttalt at det ikke har vært noen hast med å få barn.

I et intervju med God kveld Norge lørdag avslører Tshawe en stor hemmelighet: Han har en datter på tre år som han aldri har visst om.

– Det er så typisk at alt i mitt liv skjer på en uortodoks måte. Ingenting kan skje meg på en normal måte, sier han i et intervju med God kveld Norge.

Se en smakebit av intervjuet i toppen av artikkelen!

Nyheten om hans ukjente datter kom som lyn fra klar himmel.

– Hun er tre år, snart fire. Det er døvt at jeg ikke fikk være der under fødselen, men bleieskift har jeg alltid hatt litt noia for, forteller Tshawe i intervjuet som vises i sesongpremieren av God kveld Norge, lørdag kl 21.30 på TV 2.

Omfavner papparollen

Selv om meldingen kom som et sjokk, har Tshawe omfavnet rollen som pappa.

– Jeg føler at jeg er gammel nok, og ikke like uansvarlig som jeg var før. Og tanken på å fylle førti uten å erfare farskap, var en mer skummel tanke. Like mye som det var et sjokk, føler jeg også at mine bønner ble hørt, forteller han.