Fotballryktene: – Harts desperate handling for å komme til Liverpool

Mens dette er prislappen Manchester United må betale for Fabinho. Her er fredagens fotballrykter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er kun få timer igjen til det er helg og fotballen ruller igjen.

I klubbene er det hektisk aktivitet for å forsterke stallene til denne sesongen.

Se Premier Leaks øverst i saken!

Her er noen av overgangsryktene denne fredagen.

Mye tyder på at Joe Hart forlater Manchester City. Nå skriver The Sun at keeperen er så desperat for en overgang til Liverpool og Klopp at han er villig til å ta et lønnskutt. Hart skal ikke være ønsket i Manchester City etter at klubben kjøpte Claudio Bravo.

En annen som kan være på vei vekk fra Manchester City er Eliaquim Mangala. Ifølge ESPN skal Tottenham være interessert i å hente midtstopperen før overgangsvinduet stenger.

Jose Mourinho ønsker å få på plass Fabinho fra Monaco, men det blir ikke billig. Talksport skriver at backen vil koste 25 millioner pund (270 millioner kroner).

Marcos Rojo er ønsket av Valencia. Det skriver Deporte Valenciano, men det spørs om Rojo får forlate klubben. Ifølge Metro ser det ikke ut til at Mourinho får napp hos Southampton for Jose Fonte.

Wilfried Zaha har sagt at han ønsker å forlate Crystal Palace. Tottenham står klare til å ta i mot spilleren og vil by 15 millioner pund (160 millioner pund) for spilleren, skriver Daily Mail.

Om Zaha forsvinner er det ventet at Crystal Palace vil prøve seg på Moussa Sissoko. Ifølge The Times ønsker Alan Pardew seg spilleren han jobbet med under tiden i Newcastle. 30 millioner pund (324 millioner kroner) skal spilleren være verdt.

Du trenger å score mål for å vinne fotballkamper, men da er det kanskje ikke så lurt å hente Simone Zaza? West Ham ønsker seg Juventus-spiss som scoret fem mål på 19 kamper forrige sesong. Kun den medisinske testen gjenstår ifølge The Guardian. Overgangen skal være på 24 millioner pund (260 millioner kroner).