Følelsesladet exit for Jakten-frierne etter å ha blitt sendt hjem

Se hva de utstemte frierne egentlig mener om å bli sendt hjem av bøndene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I mandagens episode av Jakten på kjærligheten skulle årets fire bønder velge med seg seks av ti friere hver som de ønsket å ta med seg videre etter speeddaten.

Etter den tradisjonsrike Jakten-blomsterseremonien var det derfor flere som måtte reise skuffet hjem etter å ikke fått en blomst av sin utvalgte bonde.

– En kjip følelse

Frier Chatrine Siglen la ikke skjul på at hun var skuffet over å ikke bli valgt med videre av bonde Martin Vågsæter.

– Det er en kjip følelse, selvfølgelig. Men jeg var egentlig forberedt på det. Så det var egentlig ikke noe sjokk. Jeg synes speeddaten gikk veldig dårlig, innrømmer hun.

Skal på andre dater

Heller ikke Auduns Øygards frier, Gunn-Elisabet Dahlen, legger skjul på skuffelsen.

– Nå er det en liten utladning etter å ha gått og vært spent hele dagen. Men samtidig er det litt godt at valget var nå. Nå er det på en måte ferdig så får jeg legge det bak meg, sier hun.

Hun ser likevel lyst på fremtiden.

– Min jobb videre blir å finne drømmemannen et annet sted. Jeg får dra på noen andre dater da, sier hun optimistisk.

Gikk glipp av drømmemannen

FIRE KJEKKE MENN: Audun Øygard (t.v), Axel Tobias Sanderud, programleder Katarina Flatland, Sondre Stubrud og Martin Vågsæter er med videre i Jakten på kjærligheten, høsten 2016. 
FIRE KJEKKE MENN: Audun Øygard (t.v), Axel Tobias Sanderud, programleder Katarina Flatland, Sondre Stubrud og Martin Vågsæter er med videre i Jakten på kjærligheten, høsten 2016. 

Tina Karlsvik fikk heller ingen blomst under seremonien med sin utvalgte bonde, Sondre Stubrud. Like etterpå tar hun det hele med ro, men innrømmer at reaksjonen kanskje kommer senere.

– Akkurat nå har jeg det veldig bra. Men kanskje jeg får en smell på bilturen hjem. Jeg gikk kanskje glipp av en kjekk kar med fin gård og god armkrok, sier hun.

For kort tid

Amalie Tjøstheim ble ikke valgt med videre av sin utkårede bonde, Martin. Hun tror den korte tiden på speedaten hadde innvirkning på valget.

– Det er kjedelig å ryke nå. Vi hadde jo bare fem minutter og vise det på, da kan alt skje. Det er jo vanskelig for ham også å velge. Det er veldig kjedelig, jeg kunne jo tenkt meg å bli bedre kjent med ham, sier hun åpent.

Emosjonell exit

Line Karlsen hadde egentlig lagt andre planer før speedaten med bonden Axel Tobias Sanderud. Hun klarer ikke å holde tårene tilbake etter å ha blitt sendt hjem.

– Jeg droppet en tur til Krakow en uke for å heller møte han. Jeg følte det var viktigere, så det var jo litt kjipt. Men sånn er det, sier hun tydelig skuffet.

Ann Karin Rodrigues innrømmer også at tårene kom da hun skulle ta avskjed.

– Jeg visste ikke om jeg skulle få et mer trist uttrykk, enn å stå der og smile når man ikke får en blomst. Da jeg sa hadet til de jeg har blitt godt kjent med kom det noen tårer, avslører hun.