UENIGE: Daniel Sturridge er ikke fornøyd med kantrollen han har blitt gitt under Jürgen Klopp.
UENIGE: Daniel Sturridge er ikke fornøyd med kantrollen han har blitt gitt under Jürgen Klopp. Foto: Glyn Kirk

Daniel Sturridge ikke fornøyd med kantrolle under Klopp: – Jeg er spiss!

– Det er en jobb å gjøre for laget, men det betyr ikke at jeg er glad for å gjøre den.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Tottenham - Liverpool på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo lørdag klokken 13.30!

Mye kan tyde på at Daniel Sturridge ikke er mye fornøyd med sin nye kantrolle under Jürgen Klopp. Engelskmannen har blitt flyttet bredt for å gjøre plass til brasilianske Roberto Firmino.

I 5-0-kampen mot Burton på tirsdag scoret Sturridge to mål etter å ha startet kampen fra benken. Etter oppgjøret var han klar på at han ikke er mye fornøyd med posisjonsbyttet.

– Jeg har en jobb å gjøre for laget. Det betyr ikke at jeg er glad for å gjøre den, men det er en jobb å gjøre for laget, sa Sturridge til The Mirror, og understreket at han er del av et lag og spiller posisjonen han ble gitt.

Ved videre spørsmål fra avisen om hvordan han har vendt seg til kantrollen var Sturridge noe mer frittalende.

– Selvfølgelig er det vanskelig for meg å spille ute på kanten. Jeg er spiss. Du må prøve å være fleksibel i dagens spill, men alle vet hvilken posisjon jeg spiller best, tordnet det fra England-spissen.

Sturridge kunne også fortelle at Klopp ikke har gitt han noen forklaring på hvorfor han har blitt flyttet ut på kant.

– Jeg spiller på instinkt og i midten har jeg mer klarhet på bevegelsene og ting jeg har gjort i flere år. Der inne er jeg på autopilot. Du gjør ting fordi du er vant med dem. Når du er ute på kant så må du bry deg om andre ting. Det er en annerledes greie, fortalte Sturridge.

Nyhetene om Sturridges misnøye kunne ikke komme mer ubeleilig for Jürgen Klopp som allerede denne sommeren har måttet sende hjem Mamadou Sakho fra sesongoppkjøringen for dårlig oppførsel.

Likevel er ikke dette første gang Klopp og Sturridge ikke har vært enige. I februar ble det rapportert at Sturridge ønsket å forlate Liverpool etter å ha blitt kritisert av Klopp for å ikke ha den høyeste smerteterskelen. Da med referanse til Sturridges skadeplager de siste årene.

Engelskmannen er likevel en av Liverpools store lyspunkter de siste par sesongene. På 94 kamper har han hamret inn 56 mål for de røde fra Merseyside..

Sturridge vil nok vise til at majoriteten av disse målene har kommet når han har fått spille spiss.