SISTE TILSKUDD: Jamie og Jools Oliver ble 8. august foreldre til en liten gutt. Foto: Privat/Instagram. 
SISTE TILSKUDD: Jamie og Jools Oliver ble 8. august foreldre til en liten gutt. Foto: Privat/Instagram. 

Superkokken avslører navnet på sitt femte barn

Har tradisjon for å velge spesielle navn, siste sønn slapp ikke unna.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kjendiskokken Jamie Oliver produserer både barn og kokebøker i et imponerende tempo. Fra før hadde han og kona Jools fire barn: Poppy Honey (14), Daisy Boo (12), Petal Blossom, (6) og lille Buddy Bear (5).

– En liten gave

8. august fikk paret en attpåklatt - en liten gutt, og spenningen var stor i England om hva Jamie og Jools skulle kalle det siste tilskuddet i flokken.

I dag fikk fansen vite det. På et bilde på Instagram la kokken ut et bilde med teksten «Dream Big River». Og senere kunne han bekrefte at sønnen skal hete River Rocket Oliver.

Her er River Rocket, én uke gammel. 
Her er River Rocket, én uke gammel. 

«Det er vel høflig å formelt introdusere den nye gutten for dere. Han heter River Rocket og vi synes det passer ham. Han er en liten gave og vi er alle lykkelige. Takk for alle deres vennlige hilsener, masse kjærlighet fra Jamie og gjengen.» skrev Oliver på Instagram.

Stolt av Jools

River er et navn med historie for Jamie Oliver. Han ble først oppdaget av BBC i 1997 da han jobbet på den populære restauranten River Café i Fulham.

Kokken benytter en hver anledning til å skryte av kona si, og en uke etter fødselen delte han et koselig bilde av henne sammen med den nyfødte sønnen - fra hennes profil. Her la han ut følgende melding:

«@Jamieoliver hacker mors Instagram-konto. Jeg kan ikke beskrive hvor fantastisk mor denne kvinnen er. Vi har hatt en flott uke hvor alle har tilpasset seg det nye familiemedlemmet».

I en alder av 41 har Jamie Oliver rukket å gi ut 21 kokebøker, hatt en rekke TV-shows, satt i gang en omfattende, kontroversiell kampanje for bedre skolemat, og har pr i dag fem restauranter i England.