GIFT: Maria Høili giftet seg med kjæresten Edvard Erken i Drammen Tingrett. Her er paret avfotografert rett etter vielsen. Foto: Instagram
GIFT: Maria Høili giftet seg med kjæresten Edvard Erken i Drammen Tingrett. Her er paret avfotografert rett etter vielsen. Foto: Instagram

Milliardærarving giftet seg i all hemmelighet

Bloggeren Maria Høili giftet seg med kjæresten Edvard Erken i Drammen i dag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Europris-arvingen og bloggeren Maria Høili (33) ga sitt ja til Edvard Erken (30) i Drammen tingrett i dag, melder Nettavisen.

– Jeg føler at dette er veldig riktig. Jeg og Edvard er sjelevenner, og jeg føler meg hel når jeg er med ham, sier bloggeren til nettstedet.

Paret har vært sammen i to år.

Hemmelig giftemål

De to giftet seg i all hemmelighet og det var kun noen få inviterte tilstede under ekteskapsinngåelsen. Nærmeste familie til Maria Høili var ikke tilstede i Drammen Tingrett i formiddag.

Jeg er verdens heldigste❤️#love#kjærlighet#heart #venice #life#me #sun #la#nofilter#pure ☀️

Et bilde publisert av Maria Høili (@mariahoili)

Høili opplyste til Nettavisen at bryllupskjolen var den samme kjolen hun skulle gifte seg i for noen år tilbake, men vielsen ble da avlyst kort tid i forveien.

Bryllupskjolen som dengang kostet 200.000 kroner ble brukt under dagens giftemål i Drammen Tingrett.

– Jeg liker å sjokkere litt, sier hun til Nettavisen.

– Vondt å være rik

Maria Høili er kjent for sin livsstilsblogg og det skapte voldsomme reaksjoner i sosiale medier da hun gikk ut på bloggen og sa at det er vondt å være rik.

Til God kveld Norge fortalte milliardærdatteren i februar om hetsen hun mottok på grunn av sine mange kontroversielle blogginnlegg.

– De sender meg videoer av at noen blir kappet hodet av, og de sier «jeg håper at du dør av hudkreft, din hore», sa Maria til God kveld Norge.