UTE: Conor McGregor har fått en medisinsk suspensjon og kan være ute i seks måneder. Foto: Steve Marcus/Getty Images/AFP
UTE: Conor McGregor har fått en medisinsk suspensjon og kan være ute i seks måneder. Foto: Steve Marcus/Getty Images/AFP Foto: Steve Marcus

McGregor kan være ute i seks måneder

Bataljen med Nate Diaz i helgen har satt sine spor hos Conor McGregor.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ble et skikkelig basketak mellom Conor McGregor og Nate Diaz natt til søndag.

Full av revansjelyst etter det ydmykende tapet trøkket iren til og vant oppgjøret etter fem runder.

Bataljen har satt sine spor i både McGregor og Diaz. Etter kampen viser det seg at McGregor har pådratt seg et brudd i den venstre ankelen.

Kan være ute i seks måneder

Iren haltet inn på pressekonferansen på krykker og trengte assistanse for å komme seg rundt.

Trolig må han trolig belage seg på en langvarig pause.

McGregor og Diaz kastet flasker på hverandre under eksplosiv pressekonferanse

Ifølge Fox Sports risikerer McGregor seks måneders medisinsk suspensjon. Blir det et faktum betyr det at den irske slosskjempen vil være ute av UFC 205 i New York 12. november.

Foreløpig er han suspendert fra å gå kamp frem til 20. oktober, mens han får ikke trene med kontakt frem til 5. oktober. Blir han ikke klarert etter det av medisinsk personell kan McGregor være ute helt til midten av februar neste år.

Diomande: – Jeg eksploderte i Hull-garderoben

Vil møte hverandre igjen

Trolig er det en serie av beinspark mot Diaz som har ført til skaden. Det er ikke uvanlig at utøverne får en medisinsk suspensjon i etterkant av en kamp, men til gjengjeld er Diaz kun suspendert frem til 20. september.

Både McGregor og Diaz skal ønske å møte hverandre til en tredje kamp ettersom de to har vunnet en kamp hver.

– Alt vi vet er at det er 1-1 nå. Skal vi fullføre trilogien, så skal vi gjøre det på mine vilkår, sa iren etter kampen.

Det er høyst usikkert om det blir noe av. UFC skal ønske at McGregor går ned til fjærvekt for å forsvare tittelen sin der.