TILBAKE: Bjørn Petter Ingebretsen er tilbake etter sin andre sykemelding på kort tid, bekrefter klubben.
TILBAKE: Bjørn Petter Ingebretsen er tilbake etter sin andre sykemelding på kort tid, bekrefter klubben. Foto: Roald, Berit

Bjørn Petter Ingebretsen tilbake etter sykemelding

Var ute på ubestemt tid etter å ha opplevd problemer med hjertemedisinene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Strømsgodset-trener Bjørn Petter Ingebretsen er tilbake etter sykemelding. Det bekrefter Strømsgodset på sine egne hjemmesider tirsdag.

Ingebretsen ble sykemeldt på ubestemt tid da han opplevde problemer med hjertemedisinene han tar som følge av hjerteinfarktet tidligere denne sommeren.

– Nå er jeg glad for å være i gang igjen. Vi har funnet en mer riktig dosering av hjertemedisinene, og jeg føler meg i mye bede form. Overskuddet er tilbake, sier Ingebretsen til Godsets hjemmesider.

I juni var Ingebretsen sykemeldt i fem uker som følge av et lett hjerteinfarkt. Siden var han tilbake og ledet Strømsgodset i to kamper før han ble sykemeldt på ny.

Godset opplyser på sine sider at grunnlagt for «BP» sin andre sykemelding er at medisinene fort gjorde han sliten. Nå kan det dog se ut til at de har funnet en løsning på det.

I mellomtiden har assistenttrener Thomas André Ødegaard ledet Godset i 1-1-kampen mot Start, og 0-1-tapet mot Sarpsborg 08. Nå venter Molde hjemme på Marienlyst til helgen.

– Vi har masse å spille for. Vi er fremdeles med i medaljekampen, og skal spille kvartfinale i cupen. Nå gjelder det å jobbe knallhardt på feltet for å bli bedre. Vi skal utvikle oss, vi skal ha kvalitet i det vi driver med hver eneste dag, og da vil også resultatene komme, fortsetter Ingebretsen.

Nå håper nok både han og Godset på at han er tilbake for fullt, og kan hjelpe med å styre Godset oppover på tabellen. Seriemesterne fra 2013 ligger i skrivende stund på en sjetteplass.