Fotballryktene: – Nye kontrakter for Ronaldo, Bale og Ødegaard

Mens Chelseas jakt på forsvarsspillere fortsetter. Her er tirsdagens fotballrykter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Premier League på TV 2 Sumo! Her skaffer du deg tilgang!

I neste uke stenger overgangsvinduet og klubbene det betyr at det nå begynner å nærme seg siste sjanse for å finpusse på stallen foran kommende sesong.

Se nyeste episode av Premier Leaks øverst i saken!

Her er noen fotballrykter som svirrer på tirsdag.

Spanske Marca melder at Real Madrid er i ferd med å signere kontrakt med tre nye spillere. Det skal dreie seg om verdensstjernene Cristiano Ronaldo og Gareth Bale, samt 17-åringen Martin Ødegaard. Ifølge avisen skal det være snakk om å forlenge Ødegaard-kontrakten fra 2017 til 2021.

STJERNER: Ifølge Marca kan det gå mot nye kontrakter for denne trioen. Foto: Faksimile Marca
STJERNER: Ifølge Marca kan det gå mot nye kontrakter for denne trioen. Foto: Faksimile Marca

Vi begynner i Liverpool. Mamadou Sakho ble sendt hjem fra Liverpools USA-turne i sommer. Nå kan spilleren være på vei bort fra klubben. Ifølge The Telegraph skal Jürgen Klopp være villig til å la forsvarsspilleren dra på lån de neste månedene. Grunnen er at spilleren skal få kamptrening.

Diomande: – Jeg eksploderte i Hull-garderoben

Chelseas spillerjakt fortsetter med uforminsket styrke, men nå har klubben fått nei på budet for AC Milan-spilleren Alessio Romagnoli. Det skriver Sky Sports. Budet skal være på 30 millioner pund (324 millioner kroner). Den italienske klubben ønsker ikke å selge 21-åringen i dette overgangsvinduet.

Se det beste fra FC Rio

Kalidou Koulibaly er en annen forsvarsspiller Chelsea jakter. Klubben har bydd 40 millioner pund (400 millioner kroner) ifølge The Telegraph, men Napoli har ikke akseptert budet. Avisen skriver at Chelsea skal ha gitt beskjed til italienerne om at de vil se etter andre alternativer.

Manchester City er nære ved å signere keeper Claudio Bravo fra Barcelona. Sky Sports skriver at overgangen vil blir formalisert på torsdag.

Salget av Bravo betyr at Barcelona må ut på keeperjakt. Marca skriver at Ajax-keeper Jasper Cillessen er katalanernes valg.

Pengene sitter løst i Manchester om dagen. Jose Mourinho har brukt en god del av Manchester Uniteds formue på å forsterke stallen. Nå vil manageren bruke mer. Jose Fonte skal være klubbens neste mål på overgangsmarkedet skriver The Sun, men Mourinho har fått beskjed av styret om at de først må kvitte seg med noen spillere.

Etter å ha vunnet OL-gull med Brasil er det 19 år gamle stjerneskuddet Gabriel Barbosa klar for å ta en beslutning om hans fotballfremtid. Santos-spilleren jaktes av Manchester United, Leicester og Chelsea skriver Daily Express.

En som ikke er glad i å bruke så mye penger er Arsene Wenger. Nå har franskmannen fått beskjed av West Bromwich om at han må bla opp flere pundsedler om han skal sikre seg Jonny Evand. Det skriver The Telegraph. Klubben ønsker ikke å selge stopperen for mindre enn 25 millioner pund (270 millioner kroner).

Arsenal har også kommet med en forespørsel på Monacs Marcel Tisserand. Også Espanyol jakter på forsvarsspilleren skriver The Mirror.