GLEDER SEG: Kristin Størmer Steira gleder seg til å bli mamma på nyåret. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
GLEDER SEG: Kristin Størmer Steira gleder seg til å bli mamma på nyåret. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: Pedersen, Terje

Kristin Størmer Steira er gravid

«Skal vi danse»-aktuelle Kristin Størmer Steira (35) og mannen Devon Kershaw (33) venter barn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere langrennsløper Kristin Størmer Steira (35) bekrefter den store nyheten til ukebladet Her og Nå.

– Det stemmer at Devon og jeg skal bli foreldre, og vi gleder oss veldig mye. Det føles likevel litt fjernt nå, midt opp i «Skal vi danse»-sirkuset. Jeg merker selvøflgelig at jeg er gravid, men jeg er i god form og ikke plaget på noen måte, sier hun til ukebladet.

Føder neste år

I juni ble det klart at den vordende moren er en av deltakerne i årets «Skal vi danse», og publikum vil nok legge merke til den voksende magen ettersom hun allerede er fire måneder på vei.

Like etter at den blide finnmarkingen annonserte at hun planla å legge skikarrieren på hylla, giftet hun seg med den kanadiske langrennsløperen, Devon Kershaw (33).

Bryllupet ble holdt i juli fjor og Størmer Steira røper ovenfor Her og Nå at paret har ønsket seg barn helt siden de møttes.

Tidligere langrennsløper Kristin Størmer Steira og Fredric Brunberg er blant danseparene som deltar i det TV2-sendte underholdningskonseptet
Tidligere langrennsløper Kristin Størmer Steira og Fredric Brunberg er blant danseparene som deltar i det TV2-sendte underholdningskonseptet "Skal vi danse". Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: Larsen, Håkon Mosvold

Sa nei til «Skal vi danse»

Den tidligere langrennsstjernen har blitt spurt om å være med i TV 2-programmet «Skal vi danse» flere ganger, men først i år bestemte hun seg for å trå ut av komfortsonen og takke ja.

– Jeg har sagt nei flere ganger men nå var det på tide. Jeg ble med nå først og fremst for å lære meg noe nytt, sier hun.

Størmer Steira blir å se på dansegulvet sammen med 11 andre kjente fjes i høst. Programmet har premiere lørdag 27. august klokken 19.30 på TV 2.

Se Eli Kari Gjengedal og Alex Rosén svinge seg på parketten