VILLE TIL ENGLAND. Manchester United-manager Jose Mourinho valgte England foran Italia. Her under kampen mot Southampton. Foto: Scanpix.
VILLE TIL ENGLAND. Manchester United-manager Jose Mourinho valgte England foran Italia. Her under kampen mot Southampton. Foto: Scanpix. Foto: Nick Potts

Mourinho: – Takket nei til tilbud fra Italia og Spania

Manchester United-manageren var blant annet linket til Roma.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Slik skaffer du deg Premier League-tilgang!

Spill Fantasy Premier League!

Jose Mourinho hadde vært arbeidsledig siden desember i fjor, etter å ha fått sparken i Chelsea.

Siden det ble han linket til flere klubber over hele Europa, kanskje spesielt til den ledige Roma-jobben, etter at Rudi Garcia fikk fyken fra hovedstadsklubben.

Nå avslører portugiseren hvorfor han valgte å bli i England.

– Jeg hadde muligheten til å dra til Italia eller Spania, som tidligere, men Premier League er spesielt, sier Mourinho til Gazzetta World.

– I noen land vil de store klubbene bare prøve å bli best og sørge for at de andre klubbene forblir bak, og blir mindre.

Mourinho, som var i Chelsea i to perioder, fra 2004 til 2007 og fra 2013 til 2015, var mer interessert i flere år i Premier League.

– I England er det motsatt. Her vil de at alle klubbene i ligaen skal være konkurransedyktige.

Portugiseren har vært i både Portugal, Spania og Italia, og har vunnet tre Premier League-titler, to Serie A-titler, to Primeira Liga-titler og en La Liga-tittel gjennom sin karriere. Han vant også UEFA-cupen og Champions League med Porto.

Manchester United har fått en god start på Premier League 2016/17, og står med to seire på to kamper.