Motorsport-fans over hele verden håper at den tidligere Formel 1-stjernen Michael Schumacher skal bli frisk etter den avorlige ulykken han var involvert i i 2013. Nå har det endelig kommet gode nyheter om helsetilstanden hans.
AFP  PHOTO/YASUYOSHI CHIBA
Motorsport-fans over hele verden håper at den tidligere Formel 1-stjernen Michael Schumacher skal bli frisk etter den avorlige ulykken han var involvert i i 2013. Nå har det endelig kommet gode nyheter om helsetilstanden hans. AFP PHOTO/YASUYOSHI CHIBA Foto: YASUYOSHI CHIBA

Endelig gode nyheter om Schumacher

Formel 1-legenden skal være på bedringens vei.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I 2013 var Michael Schumacher, tidenes mestvinnende Formel 1-fører, på ferie i de franske Alpene. En alvorlig skiulykke gjorde at han ble lagt inn på sykehus med livstruende hodeskader. Han ble holdt i kunstig koma i flere måneder, for å redusere trykket i hjernen.

I tre år har tilstanden hans i stor grad vært skjermet fra media. Familien og managementet har ikke ønsket å bli intervjuet og det har vært mange rykter og spekulasjoner om tilstanden hans. Som regel har de handlet om at tilstanden er forverret.

Men nå kommer det endelig noen gode nyheter. Det rapporterer i alle fall Ecunemical News.

Michael Schumacher: Når får vi vite sannheten?

– Han responderer

Nettstedet viser til et intervju med den tidligere Ferrari-sjefen Luca Cordero di Montezemolo. I følge Ecunemical News skal Motezemolo ha utttalt følgende:

– Jeg vet hva Michael Schumacher er i stand til. Han responderer på behandlingen og kommer til å klare seg og komme seg fra hjerneskadene, takket være innstillingen sin.

Sår tvil

Det er altså gode nyheter, og fans over hele verden unner Schumacher å bli frisk igjen.

Men fortsatt er det usikkerhet rundt hvor mye en kan legge i sitatet som har kommet i Ecunemical News. Andre aviser og nettsteder har i etterkant av saken skrevert at Montezemolo slett ikke skal ha kommet med disse uttalelsene.

Denne mannen slakter sporten som gjorde han søkkrik

Behandles hjemme

Enn så lenge må en altså vente videre på bekreftelse på utviklingen.

Schumacher blir nå behandlet i familiens hjem – som er gjort om til et topp moderne sykehus, med døgnkontinuerlig bemanning.

Gjennom karrieren har Schumacher vunnet 7 VM, deriblant fem på rad fra 2002-2004, og totalt 91 løp.

– Schumacher ville forsvinne måneder før ulykken