SELVFORSKYLDT: Justin Bieber var ikke helt på topp etter en hel natt med festing før en konsert i England. FOTO: Ian West/Pa Photos
SELVFORSKYLDT: Justin Bieber var ikke helt på topp etter en hel natt med festing før en konsert i England. FOTO: Ian West/Pa Photos Foto: Ian West

Var ute og festet med rihanna:

Fansen raser etter at Justin Bieber stilte bakfull på konsert

Tilskuerne under en festival i England var ikke fornøyde med Justin Biebers (22) bakfulle miming til sangene sine.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Som alle andre mennesker har også de store sangartistene av og til dårlige dager. Men når grunnen til at du er sliten og gjør en dårlig jobb er fordi du har festet for mye natten før, da er det ikke lett å være superstjerne.

Fansen er nå nådeløs i sin kritikk av Justin Biebers opptreden under V Festival i England lørdag kveld, skriver The Sun.

– Verste artisten jeg har sett

«Ungpikeidolet» var nemlig bakfull, noe som tydeligvis førte til en svært redusert konsertopplevelse, skal vi tro tilskuerne.

– Bieber var så dårlig, skriver en Twitter-bruker.

– Jeg kan ikke tro hvor dårlig Justin Bieber var på V Festival, skriver en annen.

Flere av reaksjonene i etterkant av konserten inneholdt også beskyldninger om at 22-åringen ikke sang live under opptredenen.

– Jeg elsker, elsker, elsker Justin Bieber, men i kveld mimet han. Ikke ok, skriver en skuffet fan.

Andre konsertgjengere var ikke like subtile rundt sin misnøye over at kveldens hovedartist mimet til sangene:

– Justin Bieber, din mimende drittsekk, raser en Twitter-bruker.

– Jeg elsket V Festival, men Justin Bieber er den verste artisten jeg noen gang har sett. Mimet 95 prosent av tiden og var forferdelig. Lat, skuffende og fornærmende, skriver en annen.

Festet med Rihanna natten før

Bieber la ikke skjul på at han ikke var helt i form etter nattens festligheter.

– Jeg skal ikke lyve – jeg er litt bakfull, innrømmet Bieber fra scenen, ifølge Daily Mail.

At Bieber var noe redusert, er kanskje ikke så rart. Kvelden før konserten var han ute og festet med Rihanna i London, før han forlot utestedet om morgenen med en ukjent blondine, skriver Mirror.

At han var bakfull, var ikke det eneste Bieber åpnet seg opp om på scenen foran mange tusen oppmøtte. Han fortalte også at turnélivet tærer på han.

– Jeg har vært på turné lenge nå, borte fra familie og venner. Det er tøft noen ganger, fortalte den unge artisten åpenhjertig.