Dette er OLs drømmelag

Mikkel Hansen er en av to dansker som får en plass på TV 2s drømmelag fra herrenes håndballturnering i Rio.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se håndballfinalen: Frankrike-Danmark kl. 19.00 på TV 2.

Mesterskapets All Star-lag er alltid et kjærkomment innblikk i hvilke profiler som har levert best gjennom hele mesterskapet.

Det internasjonale håndballforbundet har fortsatt ikke satt opp sitt drømmelag for herrenes håndballturnering.

TV 2 Sportens eksperter, her bestående av Frode Scheie og Randi Gustad, har imidlertid satt opp det de mener er OLs beste mannskap.

Slik ser det ut:

Keeper: Andreas Wolff, Tyskland: Holder et stabilt nivå, og har hatt et par superkamper, men også kamper der han er blitt byttet ut.

Uwe Gensheimer, Tyskland: Har hatt en flott turnering og ligger høyt på målscorerlista. Han er uvurdelig for Tyskland, og har en skuddteknikk av en annen verden.

Karol Bielecki, Polen: Kolossal skuddarm. Han er blant dem som skyter hardest i verden. Han skyter fra alle hold, til tross for at han er blind på ene øyet. Nå også mer bevegelig enn tidligere. Kan bli toppscorer.

Mikkel Hansen, Danmark: Han spiller med nasjonen på sine skuldre. Hatt et fantastisk år, og ble toppscorer i fransk liga og Champions League. Nå fører han Danmark til deres første OL-medalje. Han var sterk i kvartfinalen etter pause, og enda sterkere i semifinalen. Unik spiller.

Valentin Porte, Frankrike: Bevegelig og sterk skytter. Ikke av de største, men hissig på mål. God i gjennombrudd og én mot én. Lett å dra paralleller til legenden Stephane Stoecklin.

Lasse Svan Hansen, Danmark: Stort mesterskap av Flensburg-spilleren. Fenomenal skyting, god i forsvar og vass i kontrafasen. Hans Lindberg ble vraket, noe mange ikke forsto. Med et ekstra press som ensom høyrekant i laget har Svan levert til de grader.

Cédric Sorhaindo, Frankrike: Er en tøffing på linja. Sterk i sperrer, mer treffsikker enn før og bommer sjelden. Han er rask og eksplosiv sin store størrelse til tross. Sorhaindo kunne sikkert deltatt i mange kraftidretter i Rio uten at noen hadde tenkt at han var i feil hall. Utrolig viktig og god i det staute franske forsvaret.

Beste forsvarspiller:
Nikola Karabatic, Frankrike: En enorm energi i spillet, nærmest umulig å gå forbi. Kraftfull og råsterk. En mønsteratlet som limer verdens beste defensive lag sammen. Unikum og vinnerskalle vi sjelden ser. Håndballens Beckenbauer.

Beste trener:
Som for kvinnene vil resultatene i finalene avgjøre. Dersom Danmark tar gullet vil Gudmundur Thórdur Gudmundsson ha gjort seg fortjent til prisen. Om ikke er ligger Talant Dujsjebajev for Polen godt an, en mann som alltid får mye bra ut av lagene sine.