Lillestrøm berget av Martin

Debutant Gary Martin reddet ett poeng for hjemmelaget på overtid da Lillestrøm og Haugesund spilte 1-1 på Åråsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lillestrøm - Haugesund 1-1

Engelske Martin, som er på lån fra Vikingur Reykjavik, stanget inn utligningen da et desperat Lillestrøm-lag jaktet ett poeng i sluttminuttene mot Haugesund.

– Det var viktig. Vi trengte et poeng, og det var flott at jeg kunne hjelpe laget. Jeg har vært her et par uker nå og begynner å bli vant til tempoet, sa Martin til TV 2 etter kampen.

– Som veldig ofte i år kommer vi sterkere i annen omgang, men jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke kan gjøre det fra start. Vi slipper inn altfor enkle mål. Vi hadde ønsket oss tre poeng, men vi tar det ene poenget, sa LSK-trener Rúnar Kristinsson.

Herlig scoring fra Myrestam

Lenge virket det som om Haugesund skulle få med seg alle tre poengene fra Åråsen. David Myrestam sendte bortelaget i ledelsen i første omgang. Venstrebacken mottok en strøken pasning fra Haris Hajradinovic og lot ballen sprette to ganger, før han sendte den i lengste hjørne med et hardt skudd fra skrå vinkel. Det var Haugesunds første scoring på Åråsen i eliteserien siden 2010.

– Det er surt (at seieren glapp) fordi det skjedde så sent, og det skjedde på dødball igjen. Det er skuffende at vi taper to poeng på det. Vi må være mer våkne på slike situasjoner, sa Haugesund-trener Alberto Loberto.

NTB/TV 2