Frankrike sikret finaleplass i siste sekund mot Tyskland

De regjerende OL-mesterne flekset musklene, men fikk seg et realt skremmeskudd av europamesterne.

HELTEN: Daniel Narcisse dunket ballen i mål med kun sekunder igjen og sendte Frankrike til nok en OL-finale. Foto: Matthias Schrader

Det var hauset opp som kampen mellom de regjerende VM- og OL-mesterne mot de regjerende europamesterne da Frankrike møtte Tyskland i den første semifinalen av herrens håndball under Rio-OL.Og lenge så det ut til at det var de franske dobbeltmesterne som skulle ro i land seieren.DominasjonLuc Abalo hamret inn 14-10 fem minutter før halvspilt, og mye tydet på at franskmennene skulle ha god kontroll inn mot den andre omgangen.