SAMMEN I NY FILM: John Turturro er i gang med en ny film om «The Big Lebowski»-karakteren hans Jesus. Susan Sarandon skal også ha en rolle i den kommende filmen. Dette bildet av dem ble tatt under filmfestivalen i Venezia i 2005. FOTO: MARY EVANS PICTURE / NTB SCANPIX
SAMMEN I NY FILM: John Turturro er i gang med en ny film om «The Big Lebowski»-karakteren hans Jesus. Susan Sarandon skal også ha en rolle i den kommende filmen. Dette bildet av dem ble tatt under filmfestivalen i Venezia i 2005. FOTO: MARY EVANS PICTURE / NTB SCANPIX Foto: DOMENICO STINELLIS

Nå kommer «The Big Lebowski»-oppfølgeren

Kultfilmen fra 1998 får et nytt kapittel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skuespilleren John Turturro (59) er i gang med å lage en oppfølger – eller rettere sagt en «spin-off» – til Coen-brødrenes smålegendariske 1998-film «The Big Lebowski», ifølge flere medier, deriblant den britiske avisen The Guardian.

Turturro spilte den pedofile Jesus Quintana i originalfilmen, og det er denne karakteren den nye filmen bygges på.

Innspillingen er i gang i New York, og filmen har fått tittelen «Going Places».

I tillegg til Turturro, skal også Bobby Cannavale (som nylig spilte hovedrollen i den nå kansellerte HBO-serien «Vinyl») og Susan Sarandon være sentrale i filmen.

Coen-brødrene er ikke være involvert, men det blir neppe noe problem for Turturro å få deres velsignelse med tanke på at han har spilt i flere av deres filmer, deriblant «O Brother, Where Art Thou'» og «Barton Fink».

Det er foreløpig ikke kjent om Jeff Bridges – som spilte Jeff «The Dude» Lebowski i «The Big Lebowski» – skal være med. Tidligere denne måneden døde for øvrig David Huddleston som spilte en sentral rolle i filmen.

«The Big Lebowski» ligger i skrivende stund på 153. plass på IMDbs liste over de 250 beste filmene noensinne.