SKILLES: Amber Heard og Johnny Depp avbildet sammen under Art Of Elysium i Culver City i januar 2016. Foto: Stella Pictures
SKILLES: Amber Heard og Johnny Depp avbildet sammen under Art Of Elysium i Culver City i januar 2016. Foto: Stella Pictures Foto: Lumeimages.com

Johnny Depps eks gir bort 60 millioner kroner

To dager etter at det ble kjent at Amber Heard mottar 60 millioner i oppgjøret etter skilsmissen fra Johnny Depp, har hun bestemt seg for å gi bort alle pengene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

To dager etter Amber Heard annonserte at skilsmissen fra ektemannen Johnny Depp ville gi henne nærmere 60 millioner kroner, har hun bestemt seg for å gi alt bort til veldedighet, skriver Reuters.

Gir til syke barn

Alle pengene skal gå til Children's Hospital of Los Angeles og til American Civil Liberties Union, som er en amerikansk ideell organisasjon som arbeider for å fremme borgerrettigheter i USA.

I en pressemelding skriver Heard følgende om avgjørelsen hun har tatt:

«Som beskrevet i besøksforbudet og skilsmisseoppgjør, har penger aldri spilt en rolle for meg – og har aldri gjort det. Jeg vet at disse organisasjonene vil sette midlene til god bruk, og ser frem til å fortsette å støtte dem i fremtiden. Forhåpentligvis vil denne erfaringen resulterere i en positiv endring i livene til folk som trenger det mest.", skriver Heard i pressemeldingen.

Lidenskapelig og flyktig

Tidligere denne uken publiserte paret en felles uttalelse om bruddet, der de beskrev forholdet som «intenst lidenskapelig og til tider flyktig, men alltid bundet sammen av kjærlighet».