Fotballryktene: – Liverpool har solgt Benteke for 311 millioner kroner

Og Arsenal har åpnet forhandlinger om uruguayansk midtstopperkjempe.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool har solgt angriperen Christian Benteke for 27 millioner pund til Crystal Palace, eller rundt 311 millioner norske kroner. Det melder BBC-reporter David Ornstein på Twitter.

Ifølge reporteren reiser Benteke til London for å gå gjennom den medisinske sjekken og forhandle om sin personlige kontrakt.

Mye av ryktene rundt Brasils OL-lag har dreid seg om Gabriel Barbosa og Gabriel Jesus, men nå dukker et nytt navn opp. Den brasilianske avisen Zero Hora skriver nemlig at både Manchester United og Liverpool har finsiktet angrepspilleren Luan. 23-åringen, som til daglig spiller i brasilianske Gremio, skal være tilgjengelig for rundt 278 millioner kroner dersom han lånes tilbake til Gremio ut sesongen. Skulle klubben ønske brasilianeren allerede denne sommeren melder avisen at hans nåværende klubb vil forlange godt over 400 millioner kroner for sin stjernespiller.

Det har oppstått en aldri så liten midtstopperkrise i Arsenal med Gabrel, Per Mertesacker og Laurent Koscielny alle ute med skader. Derfor skal Arsene Wenger nå stå klar med sjekkheftet, melder engelske Daily Mail. Spilleren han skal ha siktet seg ut er José María Giménez fra Atlético Madrid. Den unge, men storvokste, uruguayaneren har erfaring fra to Champions League-finaler, og var også med til VM for Uruguay i 2014. Den engelske avisen melder at han kan fort kan koste Arsenal rundt 430 millioner kroner.

En annen som skal stå klar med sjekkheftet er Antonio Conte. Chelsea har jaget en midtstopper i hele sommer, og håper nå at de kan ha funnet sin mann. Engelske The Telegraph melder at Chelsea har budt om lag 650 millioner for Napolis Kalidou Koulibaly. Skulle overgangen komme i orden vil Koulibaly bli tidenes dyreste forsvarsspiller. Den tittelen innehar en annen tidligere Chelsea-spiller, nemlig David Luiz, da han forlot Chelsea til fordel for PSG.

Også Liverpool skal være interessert i å styrke midtforsvaret, og deres svar er å finne i Portugal, skal man tro Daily Mirror. Der har nemlig Jürgen Klopp siktet seg ut den nederlandske midtstopperen Bruno Martins Indi. Bronsevinneren fra VM i 2014 spiller til daglig i FC Porto, og har to år igjen av kontrakten sin.

West Ham ønsker også å styrke forsvaret sitt skal man tro den engelske avisen Evening Standard. De har sett seg ut den marokkanske venstrebacken Achraf Lazaar, som vil koste klubben omlag 26 millioner kroner fra italienske Palermo. Lazaar kan også spille venstrekant, og kan fort være et viktig alternativ på hele venstresiden for Slaven Bilic.

Keepersituasjonen i Manchester City ser ikke ut til å gå i favør Joe Hart. Spanske medier har i plenum meldt at Barcelona-keeper Claudio Bravo blir klar for de himmelblå innen kort tid, og dermed kan det se ut til at Englands førstevalg må finne seg en ny klubb. Daily Mail melder at 29-åringen selv ønsker et lån til Everton, der han ser på det som langt mer sannsynlig at han vil være førstevalg.

Det kan gå mot en endelig konklusjon i Tottenhams jakt på Marseille-angriper Georges Kevin-N'Koudou. Daily Mail melder nemlig at en overgang verdt 120 millioner kroner kan være nær, og at Clinton N'Jie går motsatt vei på lån. Grunnen til forsinkelsen i avtalen skal ha vært at Marseille har skiftet ledelse, og dermed har alle overganger blitt satt på vent.

Ting har ikke helt gått veien for Hull denne sommeren, til tross for deres meget imponerende seier over regjerende ligamester Leicester i serieåpningen. Daily Mail skriver at klubben har forsøkt å hente inn Benjamin Moukandjo fra Lorient og Nemanja Nikolic fra Legia Warzawa uten hell. Derfor har de nå forhørt seg med Everton om hvorvidt de kan få på plass en låneavtale for tidligere Brann-spiller Oumar Niasse. Senegaleseren ankom Merseyside i januar, men har slitt med å prestere for de blåkledde så langt.