Barcelona imponerte i supercupen

Slo Sevilla 5-0 over to kamper.

KAMPENS STORE SPILLER: Arda Turan scoret to mål da Barcelona slo Sevilla 3-0 onsdag kveld. REUTERS/Albert Gea Foto: Albert Gea

Barcelona overbeviste stort i den spanske supercupen og tok trofeet for 13. gang etter å ha slått Sevilla 3-0 på Camp Nou onsdag.

Barcelona hadde med seg 2-0-ledelse fra bortekampen. To mål av Arda Turan og et siste fra Lionel Messi gjorde at seriemesteren ble overlegen vinner med sammenlagt 5-0.

Laget greide seg godt uten Neymar, som onsdag var opptatt med å føre Brasil til OL-finale.

Turan la opp til begge Luis Suárez' mål i den første kampen, og denne gang viste han seg også som en sterk målscorer. Tyrkeren omsatte Messis pasning i mål i det 10. minutt og doblet ledelsen fra langt hold tidlig i annen omgang.

Messi nikket inn sitt første mål for sesongen i det 55. mål.

Sevilla innledet kampen godt, men mistet troen etter at Vicente Iborras straffespark ble reddet av Barcelona-keeper Claudio Bravo. (©NTB)