Blackburn Rovers' Shane Duffy har scoret tre selvmål på to kamper, blitt utvist og takket nei til kontraktsforslag fra klubben. Foto: Scanpix
Blackburn Rovers' Shane Duffy har scoret tre selvmål på to kamper, blitt utvist og takket nei til kontraktsforslag fra klubben. Foto: Scanpix Foto: Andrew Matthews

For en marerittuke, Shane Duffy!

Blackburns Shane Duffy scoret to selvmål og ble utvist i 1-2-tapet for Cardiff.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den storvokste 24-åringen scoret sitt første selvmål 14 minutter ut i 1. omgang.

Bare seks minutter senere kom selvmål nummer to.

Det første satte han kontant i nettet fra rundt seks meters hold med foten, det andre selvmålet kom med hodet etter et frispark av Cardiffs Peter Whittingham.

Duffy har dermed scoret tre selvmål hittil i sesongen. Han var også mannen bak et av målene da Blackburn tapte for 0-3 Wigan i helgen.

Etter det selvmålet måtte Duffy slette sin twitterkonto etter alle de stygge meldingene som haglet inn, som følge av at Duffy tidligere har fornærmet Wigan-fansen på det sosiale mediet.

Det hjalp ingenting for Blackburn at Danny Graham reduserte med 13 minutter igjen å spille.

Ikke nok med at ulykkesfuglen Duffy fikk sitt første gule kort 18 minutter ut i 2. omgang, midtstopperen pådro seg på toppen av det hele sitt annet gule kort noen minutter inn i overtiden.

Dermed ble han også utvist.

Det siste gule kortet var av det helt unødvendige slaget. Den irske landslagsspilleren sparket bort ballen i ren frustrasjon like før dommeren Andy Davies skulle blåse av kampen.

Duffy avslo også tirsdag et kontraktsforslag fra Blackburn. Nå kan det virke som klubben er den som sitter med de beste forhandlingskortene.

(©NTB)