TAR DE SEG TIL FINALEN?: Norge spiller avgjørende semifinale mot Russland natt til torsdag. Slik unngår du å få vite resultatet hvis du har tenkt å legge deg tidlig. (AP Photo/Ben Curtis)
TAR DE SEG TIL FINALEN?: Norge spiller avgjørende semifinale mot Russland natt til torsdag. Slik unngår du å få vite resultatet hvis du har tenkt å legge deg tidlig. (AP Photo/Ben Curtis) Foto: Ben Curtis

Skal du ikke se nattens håndball-drama direkte? – Slik holder du på spenningen

TV 2 har løsningen hvis du vil se håndball-semifinalen i opptak.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dessverre fikk Norge tildelt OL-semifinale mot Russland på natten norsk tid.

Først kl. 01:30 natt til fredag norsk tid kaster de norske jentene i gang kampen mot Jevgenij Trefilov & co.

Det betyr at mange av de opp mot halvannen millionen tv-seerne som vanligvis ville sett på håndballjentene, ikke vil følge kampen direkte.

TV 2 ønsker allerede i dag å tilby disse seerne flere valg for å bevare spenningen inn i morgenkaffen.

TV 2 legger inn en reprise av kampen klokka 06.30 fredag morgen. Dermed kan du velge å se den før du går på jobb.

– Om du ikke har tenkt å sitte oppe og tilbringe natten med håndballjentene, er det bare å endre morgenrutinene. La mobilen ligge på nattbordet og skru på TV 2 kl. 06:30. Da gir vi deg hele kampen før du går på jobb eller skole, sier informasjonssjef i TV 2, Jan-Petter Dahl.

For deg som vil sove enda litt lengre, blir kampen også satt opp på Sportskanalen fra kl. 08.00.

Kampen vil selvsagt også være tilgjengelig på TV 2 Sumo når du måtte ønske. Da er det tryggest å bokmerke eller åpne direktelenken til selve kampen allerede nå.

På den måten unngår du å bli møtt av sluttresultatet på tv2.no eller andre nettsteder. Sumo-lenken er garantert spoilerfri.

Har du tenkt å se kampen direkte i natt? Husk at du også ser Henrik Ingebrigtsen løpe semifinale på 1500 meter kl. 01:45. I tillegg er det 200 meter-finale med Usain Bolt rett etter Norge-kampen.

Keeper-Kari og Norge ydmyket Sverige