Kygo til tv 2 om OL-opptredenen:

– Det kan ikke bli større

Kyrre Gørvell-Dahll (24) skal spille under OLs avslutningsseremoni i Rio.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag slapp Kygo nyheten om at han skal avslutte hele OL-festen i Rio. Nordmannen har fått i oppgave å spille på selveste avslutningsseremonien.

Denne uken lanserer han i tillegg sitt eget klesmerke, og forteller i den forbindelse at OL-opptredenen er noe som topper det meste.

– Jeg gleder meg veldig. Det kan egentlig ikke bli så mye større enn dette. Jeg kan ikke tenke meg et arrangement som skulle vært større, sier han til TV 2.

– Blir veldig gøy

Kleskolleksjonen «Kygo Life» ser dagens lys onsdag, og Kyrre avslører at han kommer til å bli mye sett i plaggene som han selv har vært med på å designe på konserter i fremtiden.

– Kommer du til å ha på deg klær fra kolleksjonen under konserten i Rio?

– Det får vi se på. Jeg har ikke planlagt så langt enda, men det blir veldig gøy, smiler han.

KJÆRESTER: Maren Platou og Kygo sammen i Miami, den 16. mars i år. Foto: Sergi Alexander/Getty Images
KJÆRESTER: Maren Platou og Kygo sammen i Miami, den 16. mars i år. Foto: Sergi Alexander/Getty Images Foto: Sergi Alexander

Fikk hjelp av kjæresten

Kyrre selv har hatt flere fingrer med spillet når det kommer til design av den nye kolleksjonen. Han avslører også at kjæresten, Maren Platou, har vært til stor hjelp under prosessen.

– Jeg har jo to storesøstre og kjæreste, og de har alle hjulpet til. Dameklær er ikke min sterke side, sier artisten.

I april i år brøt Kygo tausethen om kjæresten Maren under et intervju med TV 2 i Paris, i forbindelse med Cloud Nine-turneen i Europa.