Keita ferdig i Godset – klar for Stabæk

Strømsgodset forlenger ikke leieavtalen med Muhamed Keita. Kantspilleren skal på nytt utlån til Stabæk.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Strømsgodset bekrefter på sitt nettsted at avtalen ikke forlenges onsdag morgen. Keita var på lån fra polske Lech Poznan og har vært en av Godsets beste spillere i sommer. Avtalen gikk ut 15. august.

– Vi ble ikke enige om en ny avtale. Vi takker Keita for innsatsen og bidraget i Godset denne sesongen, og ønsker ham lykke til videre, sier sportssjef Jostein Flo.

Keitas erstatter i Strømsgodset er 23 år gamle Eirik Ulland Andersen som kommer fra Hødd.

Keita reiser imidlertid ikke tilbake til Poznan, men tar derimot den korte veien til nabokommunen og Stabæk. Bærumsklubben bekrefter at Keita er klar for et nytt opphold i klubben han var på lån hos også i fjor.

Låneavtalen gjelder ut sesongen.

– Inge André tryller igjen og her står jeg. Jeg har et mål om å komme meg ut igjen. Da må jeg først levere på det nivået jeg har gjort i år, og holde det ut sesongen, sier Keita til klubbens nettsted.

– Jeg likte meg veldig godt her sist. Jeg skled rett inn i gruppa og stortrivdes fra dag én. Når jeg ser ut på gressbanen her, og vet hvilke spillere vi har i troppen, så kan jeg si at det bare er å kjøpe billetter til alle kampene ut året. (©NTB)