Dette skjedde i OL i natt

Se et sammendrag av alle høydepunktene fra natten her.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mens du har lagt i dyp søvn har det vært en natt med mange øvelser under OL i Rio.

Verdensrekorder er blitt satt. Gullmedaljer er blitt delt ut. Enkelte utøvere har måtte se seg slått, mens noen er klare for finale.

Se video av hva som har skjedd øverst i saken!

SPOILER ALERT! Her er et lite sammendrag av det som har skjedd i natt.

Friidrett: OL-exit for Warholm

Vi starter på arenaen der det har vært mest aktivitet i natt. Karsten Warholm var det norske håpet på friidrettsarenaen i natt. Det startet bra for nordmannen i semifinalen på 400 meter hekk.

Det så lovende ut i den siste svingen, men nordmannen tapte finaleplassen på oppløpet. I mål ble han nummer ni totalt sett og finalen røk med to tideler. Likevel var det et imponerende løp fra multitalentet.

Det ble også delt ut medaljer på friidrettsarenaen. På 110 meter hekk var jamaicanske Omar Mcleod best og løp inn til OL-gull på tiden 13.05. Spanske Orlando Ortega tok sølvet, mens franske Dimitri Bascou tok bronsen.

FC Rio: Stavhopperen knuste sin olympiske drøm med penis

I høydefinalen ble det jevnt, men til slutt var det canadiske Derek Drouin som kom hoppet høyest i høyde og stakk av med gullet. 2.38 meter kom han seg over to centimeter høyere enn Mutaz Essa Barshim fra Qatar. Bohdan Bondarenko knep bronsen.

På 1500 meter for kvinner var kenyanske Faith Chepngetich Kipygeon suveren og tok et overbevisende gull foran Genzebe Dibaba fra Etiopa. Den kenyanske kvinnen vant på tiden 4:08.92. Amerikanske Jennifer Simpson tok bronse.

Håndball: Dette er Norges motstander

Hør fra Karsten Warholm etter semifinalen i 400 meter hekk - fikk snakke med mor og kjæreste

Norge tok seg som kjent til semifinalen i OL etter maktdemonstrasjonen mot Sverige tirsdag kveld. Senere på natten ble Norges motstander klar da Russland møtte Angola i den siste kvartfinalen.

Natt til fredag spiller Norge mot Russland etter at de vant 31-27 mot Angola. De russiske kvinnene hadde stort sett full kontroll på kampen og selv om Angola la inn en sluttspurt på tampen holdt det til seier for russerne.

Bordtennis: Kinesisk gull

Det er blitt delt ut gull i bordtennis i natt. De tre kinesiske kvinnene Xiaoxia Li, Shiwen Liu og Ning Ding banket de tyske kvinnene Ying Han, Petrissa Solja og Xiaona Shan i lagfinalen.

Her viser den tyske teamleaderen fingeren til Filip

Det ble et suverent gull til etter å ha vunnet 3-0 i kamper, 3-0, 3-0 og 3-1 i sett.

Vektløfting: Ny verdensrekord

Det var ikke noen tvil om hvem som tok OL-gull i vektløfting natt til onsdag. I vektklassen 105 kilo var georgieren Lasha Talakhadze suveren og satte ny verdensrekord sammenlagt med 473 kilo.

Armenske Gor Minasyan knep sølvet foran georgiske Irakli Turmanidze.

Boksing: Gull til vertsnasjonen

Det ble skikkelig batalje mellom brasilianske Robson Conceicao og franske Sofiane Oumiha i 60 kilosklassen i boksing i natt. Brasilianeren vant på poeng i alle rundene og tok OL-gull i ringen på hjemmebane.

Badminton: Hel-kinesisk bronsefinale

I badminton var det klart for hel-kinesisk bronsefinale da Nan Zhang og Yunlei Zhao møtte Chen Xu og Jin Ma. Det ble en enkel affære og Zhang og Zhao vant 2-0 i sett med settsifrene 21-7 og 21-11.

Har du fått med deg disse klippene?