West Ham hentet argentinsk OL-spiss

Spilte alle Argentinas kamper under fadesen under OL i Rio.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

West Ham bekrefter på sine sider at de har signert den argentinske spissen Jonathan Calleri på lån fra den uruguayanske klubben Deportivo Maldonado.

22-åringen har også vært innom de sør-amerikanske storklubbene São Paulo og Boca Juniors før han nå tar turen til London, og Premier League.

– Jeg er veldig glad for å ha signert for West Ham. Dette representerer en ny fantastisk utfordring, og jeg ser veldig frem til det, sier Calleri til West Hams egne hjemmesider.

Det var usikkerhet rundt overgang til Calleri tidligere i sommer da det var uvisst om hvorvidt han kom til å få arbeidstillatelse i England. West Ham bekrefter på sine sider at det nå har kommet i orden, og at han er spilleklar.

– Premier League er den beste ligaen i verden og jeg er så fornøyd med å ha denne sjansen til å spille i en så prestisjefylt liga. Dette er et nytt kapittel for meg, og jeg gleder meg til å starte og passe inn så fort som mulig, forteller Calleri videre.

Han var del av det argentinske landslaget som røk ut allerede etter gruppespillet under OL i Rio. Calleri scoret ett mål i 2-1-seieren over Algerie.

Han vil nok håpe på å følge i fotsporene til landsmannen Carlos Tévez, som selv var en stor figur i West Ham. Han vil også kunne se frem til å dele banen med en annen landsmann, nemlig Manuel Lanzini.

Dermed går det mot argentinske rytmer under den første sesongen på Olympic Stadium for West Ham.