SLETTET: Det er ikke lenger mulig å bli oppdatert av Justin Bieber på Instagram. Foto: Stella Pictures
SLETTET: Det er ikke lenger mulig å bli oppdatert av Justin Bieber på Instagram. Foto: Stella Pictures

Justin Bieber (22) slettet Instagram-kontoen sin etter bitter krangel

Popstjernen har gått drastisk til verks, og slettet Instagram-kontoen sin.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kun dager etter at popstjernen Justin Bieber (22) truet med å stenge kommentar-feltet på Instagram-kontoen sin, har han nå gått drastisk til verks og slettet den.

Kontoen som hadde over 77 millioner følgere verden over, er ikke mulig å gå inn på lenger.

Det hele startet da Bieber la ut bilder av ham og stjernedatteren Sofia Richie (17), som blir omtalt som hans nye kjæreste.

Truet med å stenge kommentarfeltet

Instagram ble bombardert med kommentarer fra illsinte fans, som ikke var noe begeistret for avsløringen av det ferske forholdet.

Bieber truet så med å stenge kommentarfeltet, hvis ikke «hatingen» tok slutt.

Justin Bieber la ut en bildeserie på Instagram av ham og kjæresten Sofia Richie, blant annet dette bildet, som ble starten på den bitre Instagram-krangelen. Foto: Stella Pictures
Justin Bieber la ut en bildeserie på Instagram av ham og kjæresten Sofia Richie, blant annet dette bildet, som ble starten på den bitre Instagram-krangelen. Foto: Stella Pictures Foto: PLANET PHOTOS

«Jeg kommer til å gjøre instagramprofilen min privat hvis dere ikke slutter å hate. Dette tar helt av. Hvis dere virkelig var fans, ville dere ikke vært så slemme mot mennesker som jeg liker», skrev han.

Fikk tyn fra ekskjæresten

Da klarte ikke ekskjæresten hans Selena Gomez (24) å dy seg, og kommenterte innlegget.

«Hvis du ikke kan håndtere hatet, så slutt å legg ut bilder av deg selv og kjæresten din. Lol. Dette burde være noe spesielt mellom dere to. Ikke vær sint på fansen. De elsker deg», skrev hun i kommentarfeltet under Biebers bilde.

Nå har Bieber sørget for å få en slutt på det hele ved å slette kontoen sin.

Mange flørter

Justin Bieber og Sofia Richie på gåtur i Los Angeles. Foto: Stella Pictures.
Justin Bieber og Sofia Richie på gåtur i Los Angeles. Foto: Stella Pictures. Foto: FAMEFLYNET

Justin Bieber og Sofia Richie, datteren til artisten Lionel Richie (67), har blitt observert sammen ved flere anledninger den siste tiden, og har derfor skapt spekulasjoner om de er det nye stjerneparet.

Richie føyer seg i så fall i rekken av kjendisdøtre Bieber har datet. For kort tid siden var Bieber på Hawaii-ferie med modellen Sahara Ray (23) – datteren til surfestjernen Tony Ray.

Rundt juletider la Bieber ut kyssebilder av seg selv og kjendisdatteren Hailey Baldwin (19), men deres flørt skal ha blitt slutt ikke lenge etterpå. Hailey er datteren til skuespilleren Stephen Baldwin.

Selena Gomez og Justin Bieber var av og på i cirka to år fra 2011 til 2013, og har uttalt seg om hverandre i en rekke intervjuer.