KRANGLER: Selena Gomez (24) og Justin Bieber (22) går i tottene på hverandre på Instagram. Bildet er fra American Music Awards i 2011. Foto: AP / Chris Pizzello
KRANGLER: Selena Gomez (24) og Justin Bieber (22) går i tottene på hverandre på Instagram. Bildet er fra American Music Awards i 2011. Foto: AP / Chris Pizzello Foto: Chris Pizzello

Instagram-krangel forvirrer fansen

Da Justin Bieber (22) truet fansen på Instagram, kunne ikke Selena Gomez (24) la være å kommentere innlegget, skal vi tro flere amerikanske medier.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Justin Bieber (22) har de siste dagene vært svært aktiv på Instagram. I løpet av kort tid har det dukket opp flere bilder hvor han poserer sammen med den 17 år gamle modellen og kjendisdatteren, Sofia Richie.

Forholdet har ikke blitt godt tatt i mot av fansen, noe som har fått Bieber til å reagere.

Under et bilde av det ferske paret sammen, skriver han:

«Jeg kommer til å gjøre instagramprofilen min privat hvis dere ikke slutter å hate. Dette tar helt av. Hvis dere virkelig var fans, ville dere ikke vært så slemme mot mennesker som jeg liker».

Klar beskjed

Det var ikke bare fansen som svarte på Biebers beskjed i kommentarfeltet. Også ekskjæresten, Selena Gomez (24), hadde noe hun ville si til Bieber slik at alle kunne se det.

En rekke skjermdumper som florerer på internett viser det som skal være en krangel mellom de to superstjernene.

«Hvis du ikke kan håndtere hatet, så slutt å legg ut bilder av deg selv og kjæresten din. Lol. Dette burde være noe spesielt mellom dere to. Ikke vær sint på fansen. De elsker deg», skriver hun i kommentarfeltet under Biebers bilde, ifølge People.

Selv om Justin Bieber har fått over 500.000 kommentarer på bildet, skal han likevel ha fått med seg Gomez' svar, noe som ikke gikk upåaktet hen.

«Det er gøy å se at mennesker som brukte meg for å få oppmerksomhet, peker fingeren i denne retningen. Trist. Bare kjærlighet.», skal han ha kommentert, og la også til:

«Jeg er ikke den eneste som mottar hat. Håper at dere alle kan være hyggelige mot mine venner og med hverandre. Og ja, jeg elsker mine beliebers».

– Du var utro

Biebers svar på Selenas angrep skal ha fått henne til å se rødt. I neste kommentar anklager hun Bieber for at han, mens de to var sammen, skal ha vært utro mot henne flere ganger. Ifølge People tikket denne kommentaren like etter inn på Biebers instagrambilde:

«Det er gøy at de som var utro mot deg flere ganger, peker fingeren på de som var tilgivende og støttende, ikke rart at fansen er sint. Trist. Bare kjærlighet», svarer hun.

Om krangelen mellom det tidligere stjerneparet utvikler seg, gjenstår å se, men foreløpig er det Gomez som har det siste ordet.

Kan være forfalsket

Skjermbilder av krangelen er spredt over hele internett, men nå spekuleres det i om kommentarene kan være falske.

Å finne igjen kommentarer under under instagrambilder med 500.000 kommentarer er ikke enkelt, og ifølge Vanity Fair er dette en av grunnene til at det er lettere for noen å forfalske en kommentar og spre det på nettet som om det skulle vært en skjermdump.

Det som imidlertid er sant, er at Selena like etter krangelen la ut et bilde på sin egen instagramprofil hvor hun hyller fansen og takker dem for at de lar henne gjøre det hun elsker hver eneste dag. Dette tolkes av flere som et svar på Biebers utrivelige tone mot sin egen fanskare.

Med på turné

Grunnen til at Justin Bieber har lagt ut så mange bilder av seg selv og Sofia Richie den siste tiden er fordi Richie kom for å besøke stjernen da han hadde to konserter i Tokyo denne helgen.

Paret skal også ha blitt observert sammen i California de siste ukene, men de har enda ikke gått ut å kommentert forholdet selv.