Klopp angrer overdreven feiring mot Arsenal

– Plutselig hadde jeg Sadio Mané på ryggen. Da var det for seint, sier Jürgen Klopp.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Arsenal - Liverpool 3-4:

Liverpool åpnet Premier League-sesongen med å vinne 4-3 mot Arsenal på Emirates.

Theo Walcott ga Arsenal ledelsen, før Philippe Coutinho, Adam Lallana og Sadio Mané smalt inn fire baller bak Petr Cech.

Arsenal kom tilbake to ganger ved Alex Chamberlain og Calum Chambers og sørget for spenning på slutten av kampen.

– Ikke lov å feire på den måten
Etter kampen angret Liverpool-manager Jürgen Klopp spesielt på èn ting - feiringen av Sadio Manès mål. I jubelscenene som oppstod etter scoringen endte Klopp opp med den fotrappe kanten på ryggen.

Se scoringen - og feiringen - i videovinduet øverst i saken.

– Ok. Jeg tar en stor del av ansvaret for spenningen den siste halvtimen av kampen. Det er ikke lov til å feire det fjerde målet på den måten når det fortsatt er en halvtime igjen av kampen. Jeg visste det var feil med èn gang, men da var det for seint. Da hadde jeg allerede Sadio på ryggen. Etter det slo vi av maskinen en stund, forteller den karismatiske tyskeren til Sky Sports etter kampen.

– Det var så intenst, så varmt og den første seriekampen. Vi åpnet opp for dem igjen. Men de 90 minuttene sett under ett, så fortjente vi å vinne. Det vil alltid være vanskelig å vinne i London mot Arsenal.

Se Klopp feire av seg brillene - to ganger

Klopp var aller mest fornøyd med at Liverpool klarte å holde seg inne i kampen til tross for en blek start på kampen.

– Etter en halv time så vi ikke ut som Liverpool, men vi slo tilbake. Og det er veldig viktig.

Mistet brillene to ganger
Tyskeren er kjent for sitt enorme følelsesregister på sidelinjen under kampene. Og mot Arsenal gikk det også ut over brillene til Klopp.

Først jublet han av seg brillene da Adam Lallana satte inn 2-1-målet. Da han etter kampen skulle gi Philippe Coutinho en klem, forsvant brillene i bakken nok en gang.

Det er imidlertid ikke første kamp Klopp lar det gå ut over brillene sine. Da manageren skulle juble for Lallanas overtidsscoring i 5-4-seieren mot Norwich forrige sesong, klarte han å knuse brillene i feiringen.