Fotballryktene: – Alexis Sánchez på vei tilbake til Italia

Og Barcelona-keeper erstatter Joe Hart.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester Citys Joe Hart startet denne Premier League-sesongen på benken, og nå skal den engelske landslagskeeperen ha fått beskjed av Pep Guardiola om at han kan forlate klubben, skriver Daily Mirror. Everton og Sevilla skal være blant klubbene som er interessert i 29-åringen.

Den som kan se ut til å bli de lyseblås nye keeper er Barcelonas chilenske Claudio Bravo. 33-åringen skal ifølge spanske Mundo Deportivo ha blitt enig med City om sine personlige betingelser.

Andre rapporter fra Spania, sier at Real Madrid ikke lykkes i å hente Bayern München-spiller David Alaba for 630 millioner kroner. Det er AS som melder dette.

Arsenal tapte 3-4 hjemme for Liverpool i serieåpningen, og har lenge siklet på Lyon-spiss Alexandre Lacazette. Han noterte seg for tre mål i ligaåpningen mot Nantes, og 25-åringen kan komme til å forlate Frankrike hvis det kommer inn et bra nok bud. Arsène Wenger skal allerede ha fått avslått et bud på 315 millioner norske kroner, ifølge Metro.

London-laget får også kamp av Watford og Schalke 04 i krigen om Juventus' 22 år gamle midtbanespiller Mario Lemina. Han skal være verdsatt til rundt 190 millioner kroner, skriver Calciomercato.

I sin ryktespalte skriver The Telegraph at Wenger skal være nære ved å signere tyske Shkodran Mustafi for omlag 300 millioner, og samme avis melder også at James Rodriguez er i den franske managerens kikkert.

Det er mye Arsenal i rykteflommene i dag, og en av «The Gunners'» viktigste spillere kan være på vei til Italia skal vi tro noen av disse. Inter Milan ryktes å være villige til å betale 900 millioner kroner, og vil også sprenge lønnsbudsjettet for Alexis Sánchez, skriver spanske Fichajes. Ikke alltid like troverdige The Sun melder også om Inter-interessen, og at Juventus fortsatt ikke har gitt opp å signere chileneren.

Daily Express skriver at Crystal Palace skal være interessert i å hente West Hams gigant Andy Carroll, hvis de ikke får kloen i Liverpool-floppen Christian Benteke. Liverpool vil ha minst 350 millioner kroner for belgieren, som ifølge Sky Sports også skal være ønsket av West Bromwich. De har også Abel Herndandez i kikkerten, men det spørs om Hull har råd til å kvitte seg med en av de få spillerne de faktisk har, selv om også Stoke og Palace lurer i bakgrunnen, skriver Mirror.

Palace skal også være klar for å kvitte seg med noen spillere, og Mile Jedinak, samt Yannick Bolaise, kan være på vei til henholdsvis Aston Villa og Everton, skal vi tro Daily Mirror.

De blå fra Merseyside skal også ha bydd på Lyons Rachid Ghezzal, men 24-åringen vil bli i Frankrike, skriver Goal.

Vår egen Martin Ødegaard unnslipper heller ikke dagens rykter, og skal være på vei til Rennes, til tross for påstått interesse fra Liverpool og West Ham. Franskmennene skal også være nær ved å hente Pablo Osvaldo, skriver Ouest France.

Daily Star rapporterer at Tottenham vurderer et 140 millioners bud på Sporting Lisboas Adrien Silva, om Christian Eriksen skulle forlate White Hart Lane. Dansken har selv vært på Twitter og avfeid alle rykter rundt hans situasjon i Tottenham.