VOLDTEKT: På denne stien i nærheten av Mandal sentrum ble en kvinne overfalt, voldtatt og ranet natt i søndag. Overfallet fant sted da kvinnen var på vei til campingen på Sjøsanden.
Foto: Jarle R. Martinsen / Fædrelandsvennen  / NTB scanpix
VOLDTEKT: På denne stien i nærheten av Mandal sentrum ble en kvinne overfalt, voldtatt og ranet natt i søndag. Overfallet fant sted da kvinnen var på vei til campingen på Sjøsanden. Foto: Jarle R. Martinsen / Fædrelandsvennen / NTB scanpix Foto: Martinsen, Jarle R. / Fædrelandsvennen

Kvinne overfallsvoldtatt og ranet i Mandal

Politiet opplyser at kvinnen ble voldtatt natt til søndag på en tursti i Mandal.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Overfallsvoldtekten skjedde mellom klokken 02:00 og 03:00 natt til søndag på vei til en campingplass på Sjøsanden.

– Overfallet fant sted på turstien i forlengelse av Nygata og inn i Furulunden. Kvinnen beskriver gjerningspersonen til å være en mann, lys i huden, sannsynligvis av utenlandsk opprinnelse og mørk klesdrakt, sier stasjonssjef i Mandal, Leif Vagle, i en pressemelding.

Gjerningsmannen tok også en sort, liten veske fra kvinnen, i tillegg til nøkler til bil og hus.

Kvinnen som ble utsatt for overfallsvoldtekten er norsk og i 50-årene, bekrefter lensmann i Mandal, Leif Vagle, overfor TV 2 Nyhetene.

– Vi har funnet vesken som gjerningsmannen tok fra kvinnen. Den ble funnet noen hundre meter fra stedet der overfallet fant sted, og sier oss noe om hvilken retning gjerningsmannen har beveget seg i. Vi er fortsatt veldig interessert i tips, opplyser Vagle søndag ettermiddag.

Politiet har fått inn noen meldinger fra publikum, men ønsker fortsatt mer informasjon. Vagle oppfordrer publikum til å la politiet vurdere om informasjonen kan være interessant, eller ikke.

– Har du sett eller hørt noe mistenkelig i området i tidsrommet, ta kontakt, oppfordrer Vagle.

Kontakt Agder politidistrikt på 02800 dersom du har opplysninger i saken.