Fotballryktene: – Manchester United har startet forhandlinger med EM-vinner

Og Liverpool-stjerne kan forsvinne til Tyrkia.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Premier League-sesongen er i gang, og enkelte managere fikk noen svar i lørdagens kamper.

Andre må vente til i ettermiddag før de får vite hvor sine utvalgte står etter sommeren.

Liverpool har vært på jakt etter en venstreback i hele sommer, og den tyske EM-backen Jonas Hector har vært førstevalget. Men nå kan Jürgen Klopp se langt etter ham. For lørdag signerte 26-åringen en ny femårskontrakt med Köln, melder klubben på sin egen hjemmeside.

Mamadou Sakho var Liverpools beste midtstopper forrige sesong. Men den livsglade franskmannen har klart å erte på seg Klopp. Etter først en positiv dopingtest og så en serie med mindre brudd på klubbens regelverk, der Sakho ble sendt hjem fra Liverpools USA-turne, er han nå havnet i kulden på Anfield. Han ikke vært med i troppen til noen treningskamper. Nå vil Besiktas redde ham bort fra tribunen på Anfield, skriver The Sun. Men de er ikke villig til å betale nærmere 200 millioner kronene Liverpool vil ha for 26-åringen.

Chelsea har vært relativt rolige på overgangsmarkedet så langt i sommer, men ting tyder på at Antonio Conte kommer til å handle før vinduet stenger. Og det er kanskje ikke så rart at det har trukket litt ut med enkelte. For Daily Express hevder at de kongeblå vil hente den brasilianske midtbanespilleren Thiago Maia så fort OL er over. Playmakeren fra Santos er i brasilianernes OL-tropp, og kunne uansett ikke vært på plass i London nå. To andre som kan være på vei er Romelu Lukaku og Kalidou Koulibaly. Everton og Napoli har foreløpig vært standhaftige og avslått hvert eneste bud som er dukket opp, men nå skal Chelsea være villig til å gi etter og komme dem i møte.

Den amerikanske midtstopperen Matt Miazga var ikke interessert i å gå på lån til tyske Eintracht Frankfurt. Han vil vente og se om det kommer et interessant lånetilbud fra en annen Premier League-klubb i stedet. Men tyskerne flyttet bare fokus videre til en annen Chelsea-stopper. For Wiesbadener Kurier skriver at Michael Hector er i Tyskland for en medisinsk test og kommer til å signere for Jan Åge Fjørtofts gamle klubb om ikke altfor lenge.

Manchester United skal være i samtaler med Southamptons midtstopper Jose Fonte, melder ESPN. Den portugisiske EM-vinneren ble plassert på benken da The Saints sesongdebuterte i går. Årsaken kan altså være at 32-åringen er på vei bort. Jose Mourinho vil ha den rutinerte forsvareren til å utfylle den løse kanonen Eric Bailly, som takler først og tenker etterpå.

Manchester Evening News hevder imidlertid at Manchester United sikter litt høyere i midtstopperjakten sin. De mener Juventus' Leonardo Bonucci eller Raphael Varane fra Real Madrid er midtstopperne Mourinho helst vil ha. Og United-manageren er ikke redd for å betale overpris for å få en verdensstjerne til klubben.

Galatasaray skal ha seg en ny midtbanespiller og har plassert Marouane Fellaini øverst på ønskelisten. Men dersom Manchester United nekter å selge belgieren, så er John Obi Mikel (eller var det Mikel John Obi det skulle være nå? Eller John Mikel Obi?) og Cheick Tiote andre alternativer, skriver Mynet.

Hva skjer med Mesut Özil? Tyskeren har fortsatt ikke signert en ny kontrakt med Arsenal, og kan om 18 måneder ha samtaler med andre klubber. Da er det ikke rart at det spekuleres i at han er på vei bort. Halvannet år går fort. AS mener at Bayern München har Arsenals midtbanespiller som førsteprioritet, men München-avisen TZ hevder at Bayern-direktør Karl-Heinz Rummenigge ikke har sansen for Özil og aldri kommer til å hente ham.

En av årsakene til at Arsenal ikke har fått hentet inn så mange spillere som fansen ønsker i sommer, kan være at klubbledelsen har prioritert å bruke tiden på å finne klubber som vil leie deres mest lovende unggutter. Dan Crowley er sendt til Oxford, Jon Toral skal spille for Granada, mens Wojciech Szczesny tar nok en sesong i Roma. Nå handler det om å finne klubber til Krystian Bielik, Glen Kamara og Stephy Mavididi. Ifølge The Sun er Kamara nær et utlån til Reading, mens de to andre foreløpig ikke har noen konkrete interessenter. Bielik har vært med A-laget i hele sommer og fått mye spilletid som midtstopper. Men med en ny stopper på vei inn, skal den 18 år gamle polakken ikke være i A-lagsplanene denne sesongen.

En unggutt som kan være på vei til Arsenal er Ethan Ampadu. 15-åringen debuterte fra start for Exeter tidligere i uken, og er spådd en lysende karriere, melder Goal. Men Arsenal gidder neppe sende speidere for å kikke på forsvarsspilleren. Hans far Kwame Ampadu er for tiden trener for Arsenals juniorlag og har rimelig god oversikt over egenskapene til sønnen. Pappa gikk også gradene i Arsenal i sin tid og fikk to kamper for The Gunners på slutten av 1980-tallet.

Julian Draxler gikk for en tid tilbake ut og kritiserte Wolfsburg for ikke å la ham forlate klubben nå i sommer. Han uttalte at han hadde en avtale om klubben at han skulle få dra dersom en storklubb ville ha ham. «Alle» trodde da at det var Arsenal som var kommet på banen, men nå kan det se ut til at det var Paris Saint-Germain som fikk tyskeren til å ville flytte på seg. Den franske storklubben vil legge over en halv milliard kroner på bordet for å sikre seg 22-åringen, skriver Sunday People.

Brendan Galloway fikk sitt gjennombrudd for Everton forrige sesong. Han vikarierte på venstrebacken da Leighton Baines var skadet. Men nå som Baines er tilbake, så er det blitt mindre spilletid på 20-åringen. Sunday People skriver at han nå kan være på vei nordover. Både Middlesbrough og Newcastle er interessert i å sikre seg Galloway. Helst permanent, men også på lån hvis det er det eneste Everton går med på.

Jeffrey Schlupp var en god mann å ha for Leicester forrige sesong. 23-åringen kan brukes til alt. Fra forsvar til angrep. Men nå ønsker Schlupp en mer sentral rolle enn å være backup for alt som kan krype og gå på King Power Stadium. Det kan ikke Claudio Ranieri love ham, så i serieåpningen var han utelatt fra troppen. Og nå melder Sky Sports at han trolig signerer for West Bromwich Albion mandag.

Joe Hart er en god skuddstopper, men for Pep Guardiola handler ikke keeperrollen først og fremst om å redde skudd. Han vil at alle angrep skal starte bakfra, og vil at keeper også skal være playmaker. Derfor ble den engelske landslagskeeperen vraket i åpningskampen mot Sunderland. William Caballero ble foretrukket mellom stengene. Nå kan Daily Record fortelle at Guardiola vurderer å hente inn Rui Patricio fra Sporting Lisboa for å få sin playmaker i mål.