Shaqiri ødela Premier League-returen på Riverside

Den første Premier League-seieren for Middlesbrough denne sesongen må la vente på seg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

MIDDLESBROUGH - STOKE 1-1

Det har gått mange år siden Middlesbrough sist spilte i Premier League, og return til den engelske toppdivisjonen har vært etterlengtet på Riverside Stadium.

Det startet veldig bra mot Stoke da tidligere Manchester City-angriper Álvaro Negredo nikket hjemmelaget i føringen i den første omgangen.

Middlesbrough bygget mye av sitt opprykk fra Championship på et solid forsvar, men selv de måtte gi tapt når Stokes sveitsiske superstjerne ladet skuddfoten.

Xherdan Shaqiri scoret et av EMs absolutt flotteste mål da han brassesparket kampen til ekstraomganger i åttedelsfinalen mot Polen, nå i Premier League-åpning vartet han opp med enda mer moro.

Han skrudde et frispark fra like utenfor boksen i det lengste hjørnet, og Víctor Valdés i Middlesbrough-buret kunne lite gjøre. Den tidligere Barcelona- og Manchester United-målmannen rakk simpelthen ikke frem, og Shaqiri kunne feire nok en flott scoring.

Dermed må Aitor Karanka og hans mannskap vente litt ekstra på å slippe jubelen løs, til tross for noen flotte scoringer på Riverside. Uavgjort mellom Middlesbrough og Stoke.