Har et lag noen gang kommet mindre forberedt til Premier League?

TV 2s kommentator Kasper Wikestad er bekymret for nyopprykkede Hull.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se TV 2-ekspertenes gjennomgang av Hull før Premier League-start i videovinduet øverst!

Har et lag noen gang kommet mindre forberedt til Premier League enn det Hull gjør denne sesongen?

Det er uansett hvordan man ser det, et legitimt spørsmål.

Slik skaffer du deg Premier League-tilgang!

Spill Fantasy Premier League!

Nyopprykkede lag bruker å komme med entusiasme og optimisme. Med supportere som gleder seg, og som selvsagt har masse tålmodighet uavhengig av hvordan man kommer i gang.

De pleier å ha en spillergruppe forsterket fra det laget som rykket opp. En manager som har vunnet langt mer enn han har tapt siste sesong, og som skal teste ut hvordan nivået er et hakk opp – med de nye spillerne han har ment laget har manglet.

Hull har ingenting av dette.

Per i dag – på dagen der de skal åpne denne Premier League-sesongen mot de regjerende ligamesterne – har de elleve friske etablerte a-lagsspillere. De har et eierskap i klubben som har fremmedggjort seg fra fansen fullstendig, og som ønsker å selge. De hadde en manager i Steve Bruce, en av de mest rutinerte man kan ha på dette nivået, men han ville ikke være med lenger, og trakk seg et par uker før ligastart.

Kaptein Curtis Davies beskrev situasjonen i klubben da han publiserte et bilde av seg selv med åtte lagkompiser og kalte det årets lagbilde på sosiale medier. Selvsagt satt på spissen, men han forteller samtidig en historie om en klubb som ikke virker klare for en sesong i en av verdens hardeste ligaer.

Den siste som forsvant ut av klubben var matchvinneren fra Wembley i play off-finalen, Mohamed Diamé. Han dro til Newcastle.

På skadelista står keeper Allan McGregor, Michael Dawson, Alex Bruce, Moses Odubajo, Harry Maguire og Robert Snodgrass.

Den eneste friske stopperen til ligaåpningen er Curtis Davies. Det betyr at han får selskap av Jake Livermore som stopper mot ligamesterne.

Det er ikke slik det skal være etter et opprykk til Premier League. Og man kan ikke annet enn å sympatisere med frustrasjonen supporterne nå føler.

Klubben tilhører dem, klubben tilhører byen, klubben tilhører lokalbefolkningen og klubben tilhører historien.

Derfor er eiere som skalter og valter etter eget forgodtbefinnende (selv om man slettet betydelig klubbgjeld da man ankom) ikke alltid det beste for en klubb.

Den beste løsningen nå er om de får til å selge klubben, helst i går.

Og så få inn en permanent manager og de riktige forsterkningene – og håpe på et lite mirakel så man berger plassen. At Hull slår nedenifra denne sesongen, er det liten tvil om. Det har flere lyktes med tidligere, så håpet burde fremdeles være der, til tross for at det nå ser mørkt ut.

Hull heter fortsatt «Hull City», men de må kjempe som tigere.

Har du fått med deg disse klippene denne uken?