PROGRAMLEDERE: Katrine Moholt og Samuel Massie blir programledere for høstens Skal vi danse-sesong. FOTO: GEIR EGIL SKOG / TV 2
PROGRAMLEDERE: Katrine Moholt og Samuel Massie blir programledere for høstens Skal vi danse-sesong. FOTO: GEIR EGIL SKOG / TV 2 Foto: Geir Egil Skog

Samuel Massie (23) blir Skal vi danse-programleder

Katrine Moholt (42) får med seg tidligere Skal vi danse-deltaker og eventyrer Samuel Massie som programledermakker.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Katrine Moholt har ledet Skal vi danse fem ganger tidligere, og når den 12. sesongen starter på TV 2 i august, debuterer Samuel Massie (23) som medprogramleder.

Massie kom på tredjeplass i fjorårets Skal vi danse sammen med dansepartneren Marianne Sandaker, og han gleder veldig til å sette i gang.

– Jeg er kjempespent og tror det kommer til å bli dritgøy! Jeg har fått lov til å være helt meg selv i denne rollen, så seerne kan forvente seg en sprudlende glad bergenser, som er litt løs kanon på dekk. Jeg ble dansefrelst i fjor da jeg var deltaker, derfor er jeg utrolig glad for jeg får fortsette med denne dansegleden i høst, og målet er å spre denne dansegleden ut til seerne. Man blir glad av å danse, sier Massie.

Han gleder seg også til å jobbe med den drevne Katrine Moholt.

– Jeg er veldig takknemlig for å ha en så stødig og dyktig programleder som Katrine ved min side når jeg skal inn i programlederrollen på direktesendt TV. Jeg kunne definitivt ikke hatt en bedre makker. Hun er en solstråle og en fantastisk person.

Moholt: – Varm, engasjert og flott

Både Massie og Moholt har vært deltakere i Skal vi danse. Moholt gikk til topps i første sesong i 2006 sammen med sin dansepartner Bjørn Holthe, mens Massie kom på tredjeplass i 2015.

– Vi vet begge hvilke utfordringer kjendisene skal gjennom fra uke til uke, og jeg håper vi kan være en støtte og trygg havn for dem mellom dansene. Hvem vet, kanskje Katrine og jeg får oss en snurr på parketten i løpet av høsten? Vi får det i hvert fall på bakrommet! sier Massie smilende.

Katrine Moholt ser veldig frem til å ha Samuel ved sin side i høst:

– Samuel er en av de varmeste, mest engasjerte og flotteste personene jeg kjenner. Jeg gleder meg utrolig mye til å lede Skal vi danse sammen med ham. Han har en ekstremt god egenskap i at han virkelig ser de menneskene han møter, og ikke minst var han en veldig god danser i fjor og vet hva deltakerne skal gjennom i høst. Og så gir han veldig gode klemmer, sier Moholt.

Dette er ikke det eneste TV 2-programmet Samuel Massie skal jobbe med denne høsten. Sist uke ble det kjent at han skal lede Rett fra hjertet sammen med Solveig Kloppen.

Skal vi danse har premiere lørdag 27. august klokken 19.30 på TV 2.