Zlatan: – De andre spillerne i Premier League vil helst spille for Manchester United

– Men jeg finnes ikke arrogant, sier Manchester United stjernesignering.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Bournemouth – Manchester United på TV 2 Premium og TV 2 Sumo søndag kl. 14.30

Zlatan Ibrahimovic skrev under for Manchester United tidligere i sommer, og har allerede sikret klubben sesongens første trofé.

Se Ronny Deilas fantastiske Zlatan-historie i videovinduet øverst!

Svensken ble matchvinner da Manchester United slo regjerende seriemester Leicester City 2-1 i Community Shield-finalen på Wembley forrige helg.

Søndag får stjernespissen sin debut i Premier League i det TV 2 Premium-sendte oppgjøret mot Bournemouth.

Han angrer ikke et sekund på at han valgte Manchester United.

– Tiden var inne for å komme til England, og hvem ville ikke valgt United? Jeg tror ingen ville sagt nei til en klubb som Manchester United. Spillerne hos de andre lagene i ligaen ville også valgt United, det er 100 prosent sikkert. Jeg er veldig glad for å være her og representere Manchester United. Til og med navnet høres kult ut, sier han i et intervju med Sky Sports News.

– Finnes ikke arrogant
Det er knyttet store forventninger til hva «vinnermaskinen» Zlatan kan utrette i Premier League denne sesongen, ikke minst med tanke på angriperens siste uttalelser.

– Målene jeg scorer er så spektakulære at de er umulige å kopiere - selv i et TV-spill, sa Zlatan nylig, ifølge Sky Sports News.

Overfor den britiske TV-kanalen hevder Zlatan at han ikke finnes arrogant, til tross for at mange nok sitter igjen med det inntrykket på grunn av svenskens ubeskjedne uttalelser.

– Jeg synes ikke jeg er arrogant, i hvert fall slik folk flest tror. Men jeg har tro på meg selv. Det er ikke å være arrogant. Jeg jobber hardt og tror på min egen styrke. Det er min visjon, sier Ibrahimovic til Sky Sports News.

– Folk er nysgjerrige
Manchester United-spissen tror mange har fått feil inntrykk av ham.

– Jeg er en normal person. Folk tror jeg er en «bad guy». De sier så mye om meg. Men folk er nysgjerrige. Hvem er egentlig Zlatan, spør spissen, og svarer selv på spørsmålet.

– Jeg er en familiemann. Jeg tar vare på min familie, men når jeg kommer ut på banen så er jeg en løve. Det er den store forskjellen, mener svensken.

Se Bournemouth – Manchester United på TV 2 Premium og TV 2 Sumo søndag kl. 14.30